2777
2789
عنوان

تهدیدم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست
برو پلیس فتا ، نامه میده ، ببرش دفتر قضایی ، ثبت شکایت کن ، بلافاصله براش پیامک میره تو ثنا و چند ما ...

بلافاصله پیامک میره و بعدش قبل دادگاه میشه شکایتو پس گرفت؟فقط میخوام مثل گ بترسه که دیگه کسیو تهدید نکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلافاصله پیامک میره و بعدش قبل دادگاه میشه شکایتو پس گرفت؟فقط میخوام مثل گ بترسه که دیگه کسیو تهدید ...

اولش فقط ابلاغیه میره براش

بعدش اگر حل و فصلش کردی دیگه لازم نیست کاری انجام بدید

سه بار میره شورای حل اختلاف بعد دادگاه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اولش فقط ابلاغیه میره براش بعدش اگر حل و فصلش کردی دیگه لازم نیست کاری انجام بدیدسه بار میره شورای ح ...

اها ینی ابلاغیه براش بره کاری انجام ندم چیزی نمیشه تموم میشه؟

عه چه خوبباید دادگاه تشکیل بشه حتما؟

پرونده تشکیل میشه .طرف اگر سنا داشته باشه پیامکش بهش میرسه و در آخر آره دادگاه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اها بعد اگه سنا نداشته باشه چی؟وقتی ابلاغیه رفت براش میشه شکایتو پس گرفت؟

سنت نداشته باشه ابلاغیه میره جلو در خونه ش ..میتونی اما پس نگیری بهتره دهن طرفو سرویس کن که بار آخرش باشه دختر مردمو تهدید میکنه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اها ینی ابلاغیه براش بره کاری انجام ندم چیزی نمیشه تموم میشه؟

تا اونجایی که میدونم آره

داداشم برای ماشینش از صاحب ماشین شکایت کرد

فقط رفت دفتر قضایی ثبت شکایت کرد فکر کنم بعد ۲۴ساعت تو سامانه ثنا براش ابلاغیه میره

بعدشم که طرف فهمید اومد تعویض پلاک

همه چی تموم شد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عزیزم روالش اینه که شما میری دفتر خدمات قضایی ثبت شکایت میزنی به جرم توهین و تهدید هم شماره تلفن طرف و هم کد ملی رو باید داشته باشی

همه مدارک رو پرینت بگیر و داشته باش کامل

بعد یه مدت برات تو ثنا پیام میاد فلان روز باید بری دادسرا

میری اونجا بازرس یه برگه میده و ۴ تا سوال توشه و ج میدی و همه مدارک رو تحویل اونجا میدی و اگر فیلم داری میزنی رو سی دی

اگر فیلم از فحاشی و تهدید داری اونجا بهت برگه میدن میبری کلانتری ضابط اونجا فیلم رو کامل میبینه و رونویسی میکنه و برمیگردی دادسرا و تحویل میدی

همه مدارکی که دادی رو چک میکنن و استعلام سیم کارت رو میگیرن

بعد چند مدت برای اون طرف پیام میره فلان روز باید بره دادسرا تا از خودش دفاع کنه بسته به دفاعی که میکنه بازرس دادسرا بهتون حکم میده که ثابت شده هست شکایتی که شما کردی یا نه

بعد اون حکم که امد شکایتتون میره دادگاه تا روزش مشخص بشه و قاضی حکم میده

هزینه شکایت هم تا حدود ۳۰۰ تومن میشه

شاید هزینه پرینتت بالا بره

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
سنت نداشته باشه ابلاغیه میره جلو در خونه ش ..میتونی اما پس نگیری بهتره دهن طرفو سرویس کن که بار آخرش ...

اها اره ممنون
از اونجایی که خانوادش خیلی سخت گیرن میکشنش همین که بترسه بهتره