2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من شاکی شدم. دادگاه هم به نفع من تموم شد ۹۹ ضربه شلاق برا شوهر ۹۹ تا با ۶ ماه حبس برا ج ن د ه خانم ب ...

چجوری ثابت کردی

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بالا گفتم یکم طولانیه ببین

دیدم ممنون

میدونی چیه تو شانس اوردی که قاضیت زن ستیز نبوده بعضیها فیلم رابطشونو ببری قاضیه حکم تمکین میده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دیدم ممنونمیدونی چیه تو شانس اوردی که قاضیت زن ستیز نبوده بعضیها فیلم رابطشونو ببری قاضیه حکم تمکین ...

اره واقعا قاضی خوب بود دمش گرم اینقد فشار اورد رو شوهرم گف سریع حکم طلاق میدم باید طلاقش بدی شوهرم عصبی شده بود فهشش داد و گف تو غلط بکنی من دوسش دارم قاضی میگه اگه دوسش داشتی که به این نمیداختیش میگه به خدا گولم زد غلط کردم نکن حکم طلاق نده به خاطر همین توهینش به قاضی ۲۴ ساعت انداختش بازداشتگاه بعدش که بردنش قاضی بهم گفت دخترم ببخش و برو سر خونه و زندگیت و این دوستت داره گول خورده اگه امکانش هست مصالحه کنین که گفتم باشه فکرامو بکنم و بعدش زنگشون زدم تعلیق بزنن و قبلش از شوهرم تعهد بگیرن

من شاکی شدم. دادگاه هم به نفع من تموم شد ۹۹ ضربه شلاق برا شوهر ۹۹ تا با ۶ ماه حبس برا ج ن د ه خانم ب ...

توراخدابه من بگوچیکارکنم. منم شوهرم خیانت کرده بازن داداش مطلقه ام. سه ساله باهم هستن من چندماهه فهمیدم خونه راخالی نزاشتم تواین چندماهه ولی زنه راحالامیاره میبره تومغازه چطورگیرشون بندازم چیزی دستم رامیگیره ؟ وضعش توپه خونه ودوتاماشین بچه هم ندارم. توراقران بگوچیکارکنم داغونم پیرشدم تواین چندماهه کمکم کن

توراخدابه من بگوچیکارکنم. منم شوهرم خیانت کرده بازن داداش مطلقه ام. سه ساله باهم هستن من چندماهه فهم ...

من بالا گفتم که من چیکار کردم ولی از این که شما چیکار. کنی والا نمیدونم چون قاضی همه چیو میسنجه و بستگی به قاضی داره فک کنم صفحه ۲ گفتم ببین

شوهرم دستش به خیره و کمک میکنه به نیازمندا یه روز یه دختره زنگش زد که فلانی شماره شمارو داده و بابا ...

خدالعنتش کنه🥲

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

تا طلاق پیش رفتیمظاهرا سرش به سنگ خورده

خب خداروشکر

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اره واقعا قاضی خوب بود دمش گرم اینقد فشار اورد رو شوهرم گف سریع حکم طلاق میدم باید طلاقش بدی شوهرم ع ...

خداروشکر کاش از این قاضی ها گیر همه زنهایی بیاد که خیانت دیدن اینجوری دهن هرچی مرده سرویس میشد

دقیقا ولی واقعا من حالم خوب نبود و قاضی متوجه حالم بود

هی خواهر کی حالش خوبه وقتی خیانت میبینی زندگی من تقسیم شد به دوقسمت دوران قبل خیانت وبعد خیانت