2777
2789
عنوان

شوهرم خنگه😐😭

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست

الهی 😂

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مشکل اینا نیست شاید من فکر میکنم مرد باید باهوش باشه

باید باشه زن و مرد نداره، هرکی ب سهم خودش و توانی ک داره باید از هوشش استفاده کنه ک زندگیو پیش ببره، شما اتفاقا درست فکر میکنی

🎭 Eccedentesiast 🎭

آذر جون سلام ارادت ماشالله امشب خیلی فعالی ها اینقد فعال ندیده بودمت،😂😂💕

سلام عزیزم

قربونت برم

اره ...امشب دوباره بیخوابی بسرم زده

و اینکه این تایم ها واسه خودمم...روزا کلی سرم شلوغه😩😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیزمقربونت برماره ...امشب دوباره بیخوابی بسرم زدهو اینکه این تایم ها واسه خودمم...روزا کلی سرم ...

فدات واقعا منم این تایم واقعا مال خودمم داشتم فک میکردم فردا سبزی قرمه سرخ کنم ناهار درست کنم جارو برقی بکشم لباس بریزم لباس شویی هعییییی

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

فدات واقعا منم این تایم واقعا مال خودمم داشتم فک میکردم فردا سبزی قرمه سرخ کنم ناهار درست کنم جارو ب ...

تنت سلامت دوست گلم😘❤️

منم اتاق تکونی پاییزی دارم و کلی شستشو...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قربونت بسلامتی انجام بدی،💕🌹

زنده باشی نازنین😘😘❤️❤️❤️

فدات من ک برم بخوابم پسرم صب مدرسه داره شبخیر آذر جون

برو عزیزم😘❤️

موفق باشه گل پسرت💕

شبت خوش😘

فدات همچنین عزیزم ،🙏🌹💕

😘💖🌷