2777
2789
عنوان

اخه چرا انقد بی فرهنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 25 پست

بعضی ها همیشه شاکی و طلبکارن هر کاری هم بکنی  بالاخره زهر خودشون رو میریزن 

بهترین راه اینه که کلا نادیده بگیریشون

هیچ کس این قدرت رو نداره که یه احمق و نفهم رو اصلاح بکنه  

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا یا از اینور بوم میفتن یا از اونور...

نمیتونم فحش دادن و توهین کردن و درک کنم... حالا هرکی میخواد باشه، کاش واقعا انسان باشیم و بدونیم نباید به هیچ انسانی فحش بدیم.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋

کاش واسه رفاه و اسایش کشورمونم اینقدر پیله بودن و میحنگیدن 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

زیر پیج رونالدو هم فحش بارون کردن ملت غیور ایران 😑😑😑😑

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

من از وقتی رفتارهای طرفدارای ایران رو تو روسیه و اینستاگرام دیدم، اصلا به ایرانی بودن خودم افتخار نمیکنم. والا آبرومونو بردن

عربا که انقدر بهشون‌میگیم اه اه پیف پیف، ازینکارا نکردن

یکی دیروز نوشته بود بریم‌صفحه رونالدو بهش فوحش بدیم ، کلی هم لایک خورده بود!

زیر پیج رونالدو هم فحش بارون کردن ملت غیور ایران 😑😑😑😑

من نمیدونم این رونالدو چی داره که بعضیا انقد رونالدو رونالدو میکنن خوبه هم بازیشو دیدیم و هم ریختشو! بیشعوری ازش میبارید از پوزخند زدناش حالت چهرش....به نظر من یه ادم بیخودیه که اسم در کرده من طرفدار فحاشی نیسم ولی میگم که حقشه خوب میکنن...

انقد حرصُ جوش توهین به رونالدو رو نزنین مطمین باشین خودشونم دس کمی از...ندارن توو فحاشی و بیشعوری و....

💕

مهدی خیلی خوب عمل کرد ولی خب گل نشد

ولی همین که تونستیم مقابل پرتغال قهرمان اروپا

مساوی کنیم اونم یک یک!!

پرتعالی که اسپانیارو سه تا زد 

رونالدویی که مقابل هر تیمی اولین گل مال خودش بود ولی توی بازی به ما حسرتش موند ب دلش

و بچه ها همون یه گل هم باهاشون مساوی کردن کم نیس 

بازی با اسپانیا قهرمان جهان کم نیس 

اسپانیا یه تیم قوی بود که پرتغال ازش سه تا خورد 

ولی ایران یکی اونم به زور و اگه گلمون رو قبول میکردن بازم مساوی بودیم 

یعنی مقابل رونالدو 

مقابل رئال و بارسا بازی کردیم

و تونستیم 💪 درسته صعود نکردیم ولی لاش کردیم

و نشون دادیم میتونیم 

قهرمان واقعی بچه های ما بودن 

کریم مهدی بیرانوند وحید امیری و بقیه بچه ها 

حتی ازمون درسته گل نزد ولی کاری کردن رونالدو تو کف گل بمونه😎پیکه نتونه خودشو اونطور که بود نشون بده تیم اسپانیا خسته بشه مقابلمون💪اینا کم نیس

ما توی سخت ترین گروه بودیم ولی تونستیم

همیشه بردن ملاک نیس قهرمانانه و عیرتمند بازی کردن ملاکه که بچه های ما داشتن پس حقشون فحش نیس نه مهدی نه سردار نه حتی کیروش پرتعالی☺

درصمن داوراهم اگه یکم به ناحق رفتار نمیکردن و این همه اتلاف وقت و حق خوری نمیشد بچه های فرصتای زیادی داشتن😊

ولی بازم با همه اینا افتخار افرینن👊

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

واقع ادم متاسف میشه ،تیم ماخیلی خوب بود ولی رقبای قوی داشت اگه تو گروه اسون تری بودیم حتما صعود میکردیم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
من نمیدونم این رونالدو چی داره که بعضیا انقد رونالدو رونالدو میکنن خوبه هم بازیشو دیدیم و هم ریختشو! ...

آفرین خیلی خوب فرهنگ فحاشی رو رواج بده

شما انقدر با رونالدو آشنایی که به بیشعوریش پی بردی

بعدشم بحث سر رونالدو نیست، کلا فوحش دادن اونم تو یک پیج عمومی جلو مردم دنیا درست نیست

بشینید تو خونه خودتون فوحش بدین لاقل آبرمون نره!

آفرین خیلی خوب فرهنگ فحاشی رو رواج بده شما انقدر با رونالدو آشنایی که به بیشعوریش پی بردی بعدشم بح ...

کی گفته من فحش میدم ! والا من سرم به  زندگی خودمه فقط دیدم خیلیا حرصو جوش رونالدو جانشون رو میخورن که بهش توهین نشه و راجب ایران نگه مردمش بی فرهنگن! گفتم حرف دلمو بزنم اصلا رونالدو کیه که بخواد راجب ایران نظر بده به نظر من عددی نیس.

💕