2777
2789
عنوان

رهایی از کک

| مشاهده متن کامل بحث + 19811 بازدید | 28 پست

ما هم‌داشتیم‌نه یکی بلکه هزارتا...متاسفانه‌راه حل درستی نداره ولی من‌خونه‌تکونی کردم حشره کش انداختم لباس کاملا نخی میپوشیدم چون‌نمیتونست بش بچسبه بیشتر ب پتو فرش و لباس میچسبه

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید ولی هیچ کدوم از این راهکارها برای کک جواب نمیده ، صبح که از خواب بیدار می شید با همون لباس تنتون (تاکید می کنم با همون لباس تنتون) برید زیر دوش حمام، کک نسبت به آب حساسه و نمیتونه بپره بعد که کاملا خیس شدید لباساتون رو در بیارید و بندازین تو ی لگن آب که کک خفه بشه، یعنی هم صبح زود اینکارو بکنید هم وقتی که از بیرون میایین باهمون لباس بیرون برید زیر دوش، کک حشره ایه بسیار متحرک و جهنده ، جایی ثابت واینمیسه که شما لباس و ملافه بندازید تو ماشین لباسشویی 

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
خنمی واسه تکاز بین بردین کک چیکار کردی توروخدا بگو یکی افتاد خونمون کل بدن من و دخترمو نیش زده کلافه ...

عزیزم منم اینطوری شدم یبار راهش اینه لباسات دربیار بنداز ماشین لباس جدید بپوش من چند تا بودن هر بار که میزد میرفتم حموم و اباسمو عوض میکردم همشونو از بین بردم فقط تا زدن لباساتو عوض کن برو حموم اونارم بنداز ماشین

یه اسپری هست اگه بخودتون بزنید دیگه سراغتون نمیاد داروخانه داره خواهرم استفاده کرده راضیه

عزیزم یه منم میگی اسمشو ‌؟

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
گولش بزن

چیو گول بزنه؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
چندروزقبل برامون مهمون اومد،باخودشون یکی اوردن.هنوزپیداش نکردیم پسرم هرجامیخوابه میگرده پیداش میکنه ...

واییی حالا من تا چندوقت وسواس کک پیدا میکنم احساس میکنم ممکنه تو خونه منم باشه😐😐.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.