2777
2789
سلام عزیزمعینک که آب خوردنه لزیک میکنه مو هم که خیلیا میکارن مشکلی نداره با پول قابل حله

کاشت رو موافق نیست میگه تهاجمی هست برا بدن ضرر داره ولی غیر از اون هر چی پول بخاد انجام میده خودشم ناراضی هست از موهاش توی یکسال یه باره کم شده موهاش

پزشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو برو بکار و بیا

کاشت رو موافق نیست میگه تهاجمی هست برا بدن ضرر داره ولی غیر از اون هر چی پول بخاد انجام میده خودشم ناراضی هست از موهاش توی یکسال یه باره کم شده موهاش

پزشک

اگه باشه که بد نیست🫣🫣😂😂😂

چیه آخه شش ماه پیش یه مرد ۶۰ ساله تو پارک گیر داده بود به من اولش نفهمیدم بعدش برگشت گفت بامن باش همه چی واست میخرم حالم بد مرتیکه آشغال به من میگه نمیتونم راه برم بطری از شیر پر کن بده به من

چیه آخه شش ماه پیش یه مرد ۶۰ ساله تو پارک گیر داده بود به من اولش نفهمیدم بعدش برگشت گفت بامن باش هم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عجب شوگری

منم دلم میخاد اول ببینم شوهرم اجازه میده🥲🥲😂😂😂😂

خدایا شکرت بابت همه چیز...

شوهر منو ببینی اینو دو دستی میگیری😂 وقتی ازدواج کردم فامیل گفتن حیف توالان دوازده سال میگذره اخلاق ...

پزشک

کاشت رو موافق نیست میگه تهاجمی هست برا بدن ضرر داره ولی غیر از اون هر چی پول بخاد انجام میده خودشم ن ...

دوستش داری؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪میخوام شادترین دختر غمگین دنیا باشم💃🏻

یه جوری گفتی ایراد فکر کردم چیه خب چشماشو عمل می کنه مو می کاره مهم اخلاق و خانوادشن اصلا از دستش ند ...

پزشک

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عجب شوگریمنم دلم میخاد اول ببینم شوهرم اجازه میده🥲🥲😂😂😂😂

حالم بد شد دیگه اون پارک نرفتم طرف زن داشت اومده به همسن و سالش نوه اش این حرفارو. میزد