2777
2789
نه منظورم یه شک هستش ...

شوک براشون اصلا خوب نیست.باید تو فضای امن با بچه ها زیاد حرف بزنه تا زبونش راحت راه بیفته

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی موارد هستن موقتا لکنت میگیرن خوب میشن

ولی بهترین کار اینه رها نکنید همون اول ببرین گفتار درمانگر پشت گوش نندازین خدا شفای عاجل بده دعا کردم

راوی میناب : حامی کودکان /💙💙💙 ✨مـــری پاپینـز هستــم✨🪞🪄💙💙💙بعضی ستاره ها فقط وقتی خاموش میشن دنیا رو روشن میکنن 🙂

شوک براشون اصلا خوب نیست.باید تو فضای امن با بچه ها زیاد حرف بزنه تا زبونش راحت راه بیفته

نمیگم شک بده که .. میگم با شک اینجور شده یا خود به خود... اگر خود به خود باشه رفع میشه .. بچه دوستم همینجوری بود..الیته وقتی اذیتش میکردن عصبی میشد لکنتش بدتر میشد..باید اطرافیان سر حوصله به حرفاش گوش بدن .. هی اصلاح نکنن حرفشو..خودش درست میشه

هر کاری رو که نتونی به مادرت بگی .انجام دادنش۱۰۰٪ اشتباهه

۳ سالش بود؟ شما گفتار درمان بردین؟؟شروع لکنت چطوری بود؟؟

کمتر از ۳ سالش بود. اگه درست یادم باشه دو سال و ۹ ماهش بود که لکنتش شروع شد.

آره گفتاردرمان بردمش بهم راهکار داد. چند جلسه هم باهاش کار کرد. منم دیگه نبردمش. دیدم خودم میتونم باهاش کار کنم.

ضمن اینکه دقت کردم چه چیزایی باعث لکنتش میشه یا لکنتشو بیشتر میکنه. مثلا پسرم دوغ یا خیار میخورد تا چند روز به زور صحبت می کرد. گرمی بهش میدادم. از خرما بگیر تا تخم بلدرچین. یا توی غذا سعی میکردم حتما سیر استفاده کنم.

اینا درکنار روش های گفتاردرمانی جواب داد. به مرور لکنتش کم شد و بعد ۹ ماه کلا رفع شد.

فقط کلمه من را اول جمله ۲ تا ۴ بار میگه این لکنت یعنی؟؟

تکرار داره؟

اولشه

برا پسر منم با تکرار شروع شد. بعد به گیر رسید. ولی بیشتر تکرار بود. کلا تکرار راحت تر درمان میشه تا گیر.

براش شعر بخون. خیلی زیاد. انقد بخون تا حفظ بشه. بچه توی شعر لکنت پیدا نمی کنه ولی مغزش روش درست صحبت کردنو یاد میگیره.

عزیزم برو گفتاردرمان. اینا رو اونجا بهت میگن. یادداشت کن یا ضبط کن که یادت نره.

تکرار داره؟اولشهبرا پسر منم با تکرار شروع شد. بعد به گیر رسید. ولی بیشتر تکرار بود. کلا تکرار راحت ت ...

بله کلمه این و من را تکرار میکنه ولی وسط جمله یکبار میگه و بقیه حرفاشم فقط یکبار میگه ...اولش تکرارهای بچه شما چطوری بود؟؟

خداروشکر

زنده باشی عزیزم

حتما پیگیری کن

هیچکس مثل مادر نمیتونه در این رابطه به بچه کمک کنه

انشاءالله هر چه زودتر خوب بشه و خیالت راحت بشه

ضمنا دقت کن چه خوراکی هایی باعث لکنتش میشه. این خیلی مهمه.

بله کلمه این و من را تکرار میکنه ولی وسط جمله یکبار میگه و بقیه حرفاشم فقط یکبار میگه ...اولش تکراره ...

اولش کم بود. انقد کم که فقط من متوجه میشدم. یادمه به شوهرم که گفتم قبول نمیکرد. میگفت داری از بچه ایراد میگیری.

بعد یه ماه کم کم شدید شد و اونم متوجه شد.