2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکسم تهدیدم کرده

حس ششم لازم نیست که توهم بگو تو چت تهدید کنه بعد اسکرین بگیر بگو باهمین میدم چوب کنن اونجات

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️ اگه قبلا باهات بحثی کردم اومدم تاپیکت خودت یاداوری کن چون کاربریا یادم نمیمونه

حس ششم لازم نیست که توهم بگو تو چت تهدید کنه بعد اسکرین بگیر بگو باهمین میدم چوب کنن اونجات

من ترسیدم اونم فهمیده ترسیدم دلیتم زدم میترسم با این هوش مصنوعی اینا بیاد فیلم یا عکس پرن درست کنه یا بیاد بگه زیر خواب میشم اینا حرف چهار ماه پیشه

من ترسیدم اونم فهمیده ترسیدم دلیتم زدم میترسم با این هوش مصنوعی اینا بیاد فیلم یا عکس پرن درست کنه ی ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

زیادی زر زد بذار تو چت بگه با شمارش اسکرین بگیر بگو ازت شکایت میکنم هوش مصنوعی هم معلوم میشه الکیه

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️ اگه قبلا باهات بحثی کردم اومدم تاپیکت خودت یاداوری کن چون کاربریا یادم نمیمونه

هیچ غلطی نمیتونه بکنهزیادی زر زد بذار تو چت بگه با شمارش اسکرین بگیر بگو ازت شکایت میکنم هوش مصنوعی ...

چهار ماه هست خبر ازش ندارم واقعاً با هوش مصنوعی میشه اینطور کاری کرد

چهار ماه هست خبر ازش ندارم واقعاً با هوش مصنوعی میشه اینطور کاری کرد

ولش کن وقتی نیست پیگیر نشو