کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
سوار میشم به اصرار دخترم ولی بازم هرروز روزازنو روزی ازنو
به مرور این موضوع حل میشه. البته ی پیشنهاد هم دارم ذهنتون رو نسبت به این موضوع آروم کنید. بنظرم شما با فکر اینکه اگه تصادف بشه، اگه مشکلی پیش بیاد و . . . هزارتا از این اگر ها سوار ماشین می شید. این کار رو هم مثل کارایی که روزمره انجام میدید و شاید بسیار سخت تر از این باشه ببینید قطعا بهتون کمک خواهد کرد
سوار میشم به اصرار دخترم ولی بازم هرروز روزازنو روزی ازنو
نترس منم مثل تو بودم تا اسال اول ترس داشتم الان باز بهترم همیشه میشینم آیت الکرسی میخونم بعد صلوات و خیلی مواظبم الان تقریلاا اسالو نیمه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
نترس منم مثل تو بودم تا اسال اول ترس داشتم الان باز بهترم همیشه میشینم آیت ال ...
تا نشینی و تمرین نکنی و جاها خلوت تری راه نمیافتی ترست نمیریره
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم