2777
2789
عنوان

آزمایش قند

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست
۱۲۲هست الان گرفتم بیشتر از دوساعت از غذا خوردم گذشته

خوب پس خوبه. افت قند نداری اگر دستگاه درست باشه. اگر واجبه آزمایش باید تحمل کنی ولی اصولاً هشت ساعت ناشتایی کافیه

خوب پس خوبه. افت قند نداری اگر دستگاه درست باشه. اگر واجبه آزمایش باید تحمل کنی ولی اصولاً هشت ساعت ...

اگه ۱۱ی چیز میخوردم خوب بود الان حسابی ضعف کردم. تا ۷بچه ها ببرم مدرسه بعد برم آزمایشگاه حدود ۷و نیم میشه .دوستانم بمونم اونجا ......

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خوب پس خوبه. افت قند نداری اگر دستگاه درست باشه. اگر واجبه آزمایش باید تحمل کنی ولی اصولاً هشت ساعت ...

به نظر تون الان قند دارم؟؟ازمایشم نوشتن بود پیش دیابت ....چون نداشتیم اصلا نمیدونم چی ب چیه....

نمیدونم تازگیا خریدم .از کالا پزشکی گفتم جنس خوب باشه و ضریب خطاش کم باشه .....

به نظر تون الان قند دارم؟؟ازمایشم نوشتن بود پیش دیابت ....چون نداشتیم اصلا نمیدونم چی ب چیه....

اگر پیش دیابت باشید یعنی قند ناشنا بالای صد بوده ولی در کل وقتی ضعف کردید چاره ای نیست تا صبح شاید افت قند پیدا کنید خطرناک میشه

من که فست ۱۶ساعت را راحت میرفتم الان دوساعت گرسنگی اصلا نمیتونم تحمل کنم ممکنه به خاطر کمخونی هم باشه؟؟

اگر پیش دیابت باشید یعنی قند ناشنا بالای صد بوده ولی در کل وقتی ضعف کردید چاره ای نیست تا صبح شاید ا ...

خوابم که ببره بیدار ک بشم خوبه حالم ....فقط شبا اذیت میشم حال بدیه