2777
2789
عنوان

قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 45 پست
من مامانو بابام قد بلند بودن خودمم ۱۷۰ شوهرمم ۱۹۰تقریبا 😍😁جوجمم لابد قدش بلند میشه دیگ هرشب ب ...

خدایی دو خط اولت جاش خالی بود تو تاپیک یه شکرگذازی کم داشت فقط

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من داتشجوی پزشکی هستم استاد غددمون گفت دختر وقتی پریود بشه صفحات رشدش بسته شده دیگه هیچ راهی ب ...

من ۷ سانت بعد از قاعدگی بلند شدم ولی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم من داتشجوی پزشکی هستم استاد غددمون گفت دختر وقتی پریود بشه صفحات رشدش بسته شده دیگه هیچ راهی ب ...

😐کی گفته اینو 

من  بچه دخترخالم کلاس سوم پریود شد اون موقع یه فسقل بود الان ماشالله قد منه😕 این چیزا چیه اخه

زنو مرد هردوتاشون تا ۱۸سالگی قد میکشن 

نه گلم فکر نکنم درست باشه چون من ۱۳ سالگی پریود شدم قدم۱۵۲ بود ، ۱۶ سالگی ۱۵۶ بودم تا ۱۸ سالگی ۱۶۱ ش ...

به ما اینجوری گفتن عزیزم....حتی من واسه خودمم از استاد همون اوایل که پرسیرم گفت دنبالش نباش

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید
😐کی گفته اینو  من  بچه دخترخالم کلاس سوم پریود شد اون موقع یه فسقل بود الان ماشالله قد م ...

فدات شم استاد اتفاقا اول سوالشو پرسید من گفتم دخترا تا 18پسرا تا 22بعدش بهم نگاه کرد جلوی جمع ضایعم کرد گفت خانم دکتر این حرفای مامان بزرگا و عمه ها رو نزن....بعد هم بما اینجوری گفت فوق تخصص هم هست

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید

ای وای ن خواهرم خیلییییییی نگران قدشه اصلا دوس نداره همین قدی بمونه ، مطمعنین ؟ 

راستی ما ژنتیکمون هم فک نکنم کوتاه باشه ها اخه پسر خالم قدش 190 عموم 190 خاله هام 160 خورده تا 170 هستن همشون خواهنواده پدریمم عمه کوچیکم قدش 180 و خورده هست 

من از پدرم 10 سانت بلندترم از مادرم 13 سانت فقط من قد بلندتر از خواهرامم یادمه بچگی شیر زیاد میخور ...

خواهرم خیلیییییییی شیر میخوره دوزی دو سه لیوان میخوره اثر نمیکنه چرا پس؟