سلام من دختری 18 ساله هستم با قد 156 خواهرم 12 سالشه و قدش 150 و 1 ساله که پریود شده مادرم قدش 152 و پدرم هم 162 هست بنزرتون خواهرم قد میکشه ؟ یا مثل من قدش کوتاه میمونه؟
من مامانو بابام قد بلند بودن خودمم ۱۷۰ شوهرمم ۱۹۰تقریبا 😍😁جوجمم لابد قدش بلند میشه دیگ هرشب ب ...
خدایی دو خط اولت جاش خالی بود تو تاپیک یه شکرگذازی کم داشت فقط
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم من داتشجوی پزشکی هستم استاد غددمون گفت دختر وقتی پریود بشه صفحات رشدش بسته شده دیگه هیچ راهی ب ...
من ۷ سانت بعد از قاعدگی بلند شدم ولی
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
😐کی گفته اینو من بچه دخترخالم کلاس سوم پریود شد اون موقع یه فسقل بود الان ماشالله قد م ...
فدات شم استاد اتفاقا اول سوالشو پرسید من گفتم دخترا تا 18پسرا تا 22بعدش بهم نگاه کرد جلوی جمع ضایعم کرد گفت خانم دکتر این حرفای مامان بزرگا و عمه ها رو نزن....بعد هم بما اینجوری گفت فوق تخصص هم هست