چون خود بشار اسد خواست که دیگه ایران توی امور داخلیش دخالتی نکنه اون زمان خودشون خواستن ایران مداخله کنه انقدر پشت پرده دستایی توی کار هست که نمیذارن اونچه باید، اتفاق بیفته
خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم
من ۵۰۰ تا میفرستم ان شاءالله
خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚خوشبختی، رضایت درونی از خود و مسیری هست که خودت برای زندگیت ساختی
من شهدارو خیلی دوست دارم زندگی نامه خیلیییی از شهدارو خوندم و اونارو میشناسم دعا کنید منم شهید بشم
50 میلیارد دلار هزینه کرد ایران...آخرش چی شد هیچی رفت هوا خلاصه بعضی چیزا اونجوری که نشون میدن نیست ...
تو این دو تا جنگ چقدر هزینه کردیم چقدر ضرر کردیم.از زمان جنگ سوریه ده سال گذشته میتونی تو این ده سال چقدر در زمینه موشک پیشرفت کردیم اگر اون زمان سوریه سقوط میکرد اینقدر قوی نبودیم
ترامپ که خدا لعنتش کنه،افتخار میکنه به شهید کردن حاج قاسم همیشه میگه یک ژنرال نابغه بوده....دیوونه شده بودن از دستش انقدر که تو نقشه کشیدن براشون استاد بود...تو سوریه داعش رو نابود کرد...چرا فکر میکنی کمتر بوده؟
درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉