2777
2789
عنوان

شهیدبابایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 92 پست
چرا باید خودشون بزنن، اون که مثل خودشون بوده

به همون دلیل که گرای حاج قاسم رو دادن

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ساعت ۹ شب تکرار هم ۱ بعدازظهر من اینجوری سریالها رو متوجه بشم میبینم

مرسی که گفتید🤍

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

واقعاشجاع بودن وقتی بهش فکر میکنم چطور رفتنجلودشمن جنگیدن وشهید شدن اشکم درمیاد😭😢آدمای خوب حیفن

اره بعضی مردا وزنا همین دوره هم هستن خیلی شجاع بودن مث توهمین جنگ امسال

اون حسین دهه هشتادی بود دست وپا همشو ازدست داد

دیدیش؟

چقد شجاع بودن

تو بیمارستان بستری بود فیلم دست وپاشو ک خاک میکرد میدید 😐🥲😭😭😭😭💔💔💔خدایا چقد شجاعن اینا

من از احساسات خارج شدم، فقط پر از پوچی ام

همشهری عزیزماست جدیدا هم خلبان شهید دادیم

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

واقعاً مَرد بودن ... چنین شخصیتهایی بنظرتون باز هم هستن ؟

چرا نباشن؟ مگه توی شهدای مدافع حرم کم داشتیم این مدلی؟

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.