2777
2789

[QUOTE=62762782]واقعا حتی نتونس یه گل بزنه، بدیه ما ایرانیا همینه خودمونو تخریب میکنیم خوب بازی کردیم من فکر 

میکردم ...[/QU

ما ایرانیا خود کم بیینی داریم کلا.

خدا جونم! به خاطر همه ی نعمتهایی که به ما دادی،هزاران مرتبه شکررر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جيغ بقيه رو دست ندارم اما اون لحظه بايد خالي بشي وگرنه مثله من ميشي 

عاخه دو قلوهامو با بدبختی خوابونده بودم

[QUOTE=62762782]واقعا حتی نتونس یه گل بزنه، بدیه ما ایرانیا همینه خودمونو تخریب میکنیم خوب بازی کردی ...

ما ایرانیا همه رو می کوبیم حتی خودمونو تبعیض قائل نمیشیم😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
والا عقده شادی دارن ملت  به خدا

ولی من با تمام وجود دعا میکردم ک ایران ببره و صعود کنه،مردم شاد بشن و کمی از غصه هاشون فاصله بگیرن.دلم واسه شادیه ملت تنگ شده.

صرفا همون یه پنالتی رونالدو هم ارزش کل این دست و جیغ و هورا ها رو داره. بقیه ی بازی که اون همه حمله کردیم و به عنوان یه تیم غیر مدعی به یکی از بهترین تیمای دنیا نباختیم عالیه. بازی کردن جلوی اون همه ستاره و اون همه حمله ای که کردیم...

بعضیا نیمه که نه...یک دهم خالی لیوان رو می بینن. منفی بافی باعث می شه آدم تو کل زندگیش احساس بدبختی کنه...برای روحیه ی خودتون می گم. بهتره اینجوری نباشین.

کسی انتظار نداشت ما از همچین گروهی بالا بریم...واقع بینی چیز خوبیه. خیلی بهتر از چیزی که انتظار داشتیم ظاهر شدیم و نتایج خوبی گرفتیم و این خوشحالی داره.

اسپانیا و پرتغال الان 5 امتیاز دارن و ایران 4 امتیاز. این یعنی خوب. یعنی به خودتون اجازه بدین خوشحال باشین! 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ولی من با تمام وجود دعا میکردم ک ایران ببره و صعود کنه،مردم شاد بشن و کمی از غصه هاشون فاصله بگیرن.د ...

اتفاقا تا یه جهاتی خوب شد کاسه صبر پر بشه دلخوشی به هیچی نباشه  عقلا میاد سر جاش .... ایشالا که میاد

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
صرفا همون یه پنالتی رونالدو هم ارزش کل این دست و جیغ و هورا ها رو داره. بقیه ی بازی که اون همه حمله ...

عزیز دلم همه ی ما از ته قلبمون خوشحالیم و شخصا ب این تیم و ب این بچه ها افتخار میکنم.خدمت دوستان عرض کردم ک تاپیکم صرفا جنبه ی تبادل نظر داره.

اتفاقا تا یه جهاتی خوب شد کاسه صبر پر بشه دلخوشی به هیچی نباشه  عقلا میاد سر جاش .... ایشالا که ...

ایکاش همه چیز روبراه بشه و مردم ما هم روی خوش زندگی رو ببینن.البته اگه دزدا و اختلاسگرها و بعضی مسئولین بی فکر اجازه بدن.