2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ گفتی

و واقعن برام سوال شد بقیه چ حرکتی میزنن بخدا دوست من اصلا رابطه نداشت باهاش ولی بار اول اومد یه دسته گل خرید براش بار دوم غذا مهمونش کرد کل میزو پر کرده بود

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اخه اونا چی کار میکنن مگه🤔

چسی میان چون . مثلا ناز میارن خیلی . رفیق من دستش ی ساک بود بار دوم گفت این سنگینه میشه برام بیاری ی ساک کوچولو بخدا . پسره گفت اینکه خیلی سبکه ینی نمیتونی ؟ بعد رفت تو ماشینش گفت کو دسته گلم با شوخی و خنده هی میگفت کادو برام چی خریدی

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

چسی میان چون . مثلا ناز میارن خیلی . رفیق من دستش ی ساک بود بار دوم گفت این سنگینه میشه برام بیاری ی ...

من یبار ولنتاین به طرف گفتم کاش یه دسته گل میخریدی که بفهمم به یادمی

پسره گفت چیه نکنه منو به خاطر پولم میخوای😐😂

._.

من یبار ولنتاین به طرف گفتم کاش یه دسته گل میخریدی که بفهمم به یادمیپسره گفت چیه نکنه منو به خاطر پو ...

وای🫠 خب دوست منم مثلا میرفت با یکی اینطوری بود بعد باز اونو ول میکرد میرفت با یکی دیگه ینی کیس زیاد عوض میکرد خیلیاشون اصلا خرج نمیکردن ولی این مثلا جلسه دوم که میرفت میدید خسیسه از رفتارش ، بهم میزد میرفت با یکی دیگه . خلاصه انقد عوض کرد ک الان با یکیه براش آیفون خریده و دسته گل و اینجور چیزا

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

وای🫠 خب دوست منم مثلا میرفت با یکی اینطوری بود بعد باز اونو ول میکرد میرفت با یکی دیگه ینی کیس زیاد ...

که اینطور من زیاد حوصلم نمیگیره کلا با دو تا پسر ارتباط گرفتم که خیلی زود تموم کردم

خواهر مشکل ماها اینکه زیادی متعهدیم

._.

که اینطور من زیاد حوصلم نمیگیره کلا با دو تا پسر ارتباط گرفتم که خیلی زود تموم کردمخواهر مشکل ماها ا ...

اره اسی من با یکی رفتم تو رابطه تازه اون یچیزی میخرید من فک میکردم دین به گردنمه مثل ظرف نذری که میارن باید پر برش گردونی من متقابلاً باز براش هدیه میخریدم . حوصله روابط متعدد ندارم ولی اینا ک گفتی چطوری میشه میخاستم بگم رازش اینه ینی تعداد تجربشون بالاست بالاخره آدم با بیست نفر دوست بشه دو تا توش خرج کن درمیاد .

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اره اسی من با یکی رفتم تو رابطه تازه اون یچیزی میخرید من فک میکردم دین به گردنمه مثل ظرف نذری که میا ...

آره خواهر مرسی

اون ظرف نذری که گفتی چه قدر حق بود

خیلی شبیه منی ما باید مرد میشدیم همش تو فاز مرام و معرفتیم🫰

._.