2777
2789

بله معلوم میشه چون زوج درخواست تمکین میده اگه ثابت بشه باکره هستی تمکین زوج رد میشه و بهت نفقه تعلق میگیره اگه نتونی اثبات کنی باید تمکین داد بری سر زندگیت نری ناشیزه میشی و نفقه بهت تعلق نمیگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئنی اگ خودم نخوام اذیتم نمیکنن به زور بفرستن

خب اگه نصف مهریه رو بخوایی هم پسره خوشحال هم دادگاه نمیفرستن همون نصف مهریه رو میدن ولی اگه خودت بگی تمامش و پسر هم قبول کنه خب تمام مهریه رو میگیری دلیلی نداره بری پزشکی قانونی خب

عاشقتونم آرمین و نازنین ام

من اصلا مهریه برام مهم نیس فقط میخوام جداشم شاید اصلا ببخشم فقط میخوام جداشم

امیدوارم موفق بشی...
اگر بخواهی مهریه رو ببخشی و نصفه بگیری احتمالش زیاده که ازت نخوان که تست بدی. ولی اگر خانواده ی خیلی مذهبی و سنتی داری بهتره حقیقت رو بدونند. رابطه پنهانی در عقد براشون قابل قبول تر خواهد بود تا خارج از اون. اگر هم که خانواده و اطرافیان فهمیده داری که به هیچ کس مربوط نیست.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

شما خودت تجربه رو داشتین؟پزشک خانمه یا آقا؟؟

پزشک زنان معتمد دادگستری ،نه الحمدالله تجربه نداشتم .از کسی که جدا شد وباکره بود پرسیدم .گفت باکره بودم خودمم گفتم باکره هستم اما بازم پزشک هم فرستادن

امیدوارم موفق بشی... اگر بخواهی مهریه رو ببخشی و نصفه بگیری احتمالش زیاده که ازت نخوان که تست بدی. و ...

میترسم خانوادع همسرم همه جا ابرومو ببرن این طباق ب خواسته من بوده من خواستم طلاق بگیرم 😔

امیدوارم موفق بشی... اگر بخواهی مهریه رو ببخشی و نصفه بگیری احتمالش زیاده که ازت نخوان که تست بدی. و ...

احسنت قطعاالان خانواده بدونن خیلی بهتره برای خوددختر خانم .بعدا هزارتا حرف وحاشیه میشه

پزشک زنان معتمد دادگستری ،نه الحمدالله تجربه نداشتم .از کسی که جدا شد وباکره بود پرسیدم .گفت باکره ب ...

خب برای ثابت شدن حرفش رفته چون از شناسنامه پاک کنن بخاطر این

عاشقتونم آرمین و نازنین ام

میترسم خانوادع همسرم همه جا ابرومو ببرن این طباق ب خواسته من بوده من خواستم طلاق بگیرم 😔

این ارتباطی که توی ذهنت بین رابطه و اینکه طلاق به خواسته ی خودت بوده یا نه همبستگی هست ساخته ی ذهن خودت هست. در طلاق همیشه ممکنه ( و احتمالش خیلی زیاده) که دروغ و راست سر هم کنند. هم خانواده ی شما و هم خانواده طرفت. دیگه اینا همیشه هست و شنونده باید عاقل باشه. شما اصلا نمی تونی دروغ ها یا راست های کسی رو کنترل کنی. پس زیاد به فکرها و حرف های بقیه فکر نکن. تمرکزت رو بگذار روی شادی خودت. روی شادی و تربیت درست فرزندان آینده ات. بعد تصور کن چه کاری برات بهتره.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.