2777
2789
من از زندگیم راضیم خداروشکر اما دوساله خدا داره گوشمالیم میده شاید جواب گناهامه شایدم امتحانه شاید ه ...

منم مثل شمام اززندگیم راضیم خدا همیشه هوامو داشته اما دوساله که مدام غصه میخورم وفقط ازاین دکتربه اون دکترمیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا جواب بگیری. شما هم نی نی میخوای؟ 

نه عزیزم خدا بهم دوتا داده یکی پسرویکی دختر دخترم چشمش مشکل داره فرداوقت دکترداره احتمالا جراحی بشه خیلی داغونم 

فقط ازش به زور چیزی ونخوایید انشالله صلاح باشه خوذش به وقتش بهتون نی نی میده

نه عزیزم خدا بهم دوتا داده یکی پسرویکی دختر دخترم چشمش مشکل داره فرداوقت دکترداره احتمالا جراحی بشه ...

ممنون عزیزم چشم ایشالا هر چه زودتر خوب خوب میشه. حالا نگران عمل نباش مهم سلامتیشه بسپار به خدا. خیلی دعات میکنم التماس دعا 

خدا نکنه عزیزم.چرا انقدر نامیدی؟

از بسكه بدبختيم همه😭 براي رسيدن به خواسته هات بايد بميري. خب من ميخام بميرم تا اينكه تا يه پله قبله مرگ برم و به خاستم برسم. مثلا تو ايران ميخاي دكتر بشي بايد روزي ١٥ساعت درس بخوني ٢ سال😭😭😭😭 اونوقت تو خارج(مثلا المان) با يه ازمون كه داوطلب زيادي نداره و تقريبا همه قبولن راحت ميرن دكتر ميشن. 

مثلا پريود ميشي و هيچ قرصي روت اثر نداره و تا پاي مرگ ميري😭 مثلا بچه مياري و تا پاي مرگ ميري😭

مريض ميشي تا پاي مرگ ميري😭 عزيزانت مريض ميشن و تا پاي مرگ ميري( حالا حساب كن چندتا عزيز داري)😭 

ممكلت آب نداره حقوق مناسب وجود نداره همه چي گرونه حتي تفريح درستم نداريم😭 اينقدر فشارا زياده كه تو همه خونه ها دعواس. يا بابام با داداشم كه نميره سره كار دعوا ميكنه يا همسايه ها سره چيزا مسخره(از بس فشار زياده)😭

نه آرامش تو خونه داريم( از بس دعواس) نه آرامش تو محل كار و تحصيل😭😭😭😭😭 براي اينكه دكتر بشي(اونم تازههه بشي مثه اين دكترا بيخود) بايد روزي ١٥ ساعت بخوني😭😭😭 نوجوانيت و جوانيت بره 😭 

تبعيض هاي جنسي😭😭😭😭 

واي من ديگه نميتونم 😭😭😭😭😭😭😭😭

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️