2777
2789

من بغیر از بحث اینکه کدوم رشد بیشتری داره، به این فکر میکنم کدوم دست منو بیشتر میگیره، طلا باعث عذابه نگهداریش والا الان داستانه، ادم یه کم کمتر سود کنه ایرادی نداره حداقل آپارتمان بخره هم نه گم میکنه نه دزد میزنه تا ابدم براش خیره، هم با سندش وام میشه گرفت، هم اجاره میشه داد، هم خیلی منافع دیگه

آلان فقط طلا.. ملک تا چند سال رکود و عقب گرده..

باور کن من روستام ولی روزانه زمینم داره بالا میره

زمینی که دو سال پیش ۱۰۰ میلیون بود الان یه میلیارده

خدایا در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای ، خسته ام مکن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بغیر از بحث اینکه کدوم رشد بیشتری داره، به این فکر میکنم کدوم دست منو بیشتر میگیره، طلا باعث عذاب ...

اگه میشد قطعا همین کارو میکردم

ولی متاسفانه در اون حد نیست پول طلام

کلا ۵۰ گرم طلا دارم

طلا دارم گفتم بفروشم زمین بخرم

من بودم طلا میفروختم میدادم آپارتمان میدادم اجاره، والا ماه به ماهم اجاره رو خرج میکردم، سر سال هم از تورم خونه منفعت میبری هم از تورم اجاره .....سال به سال هم قیمت آپارتمان میره بالا، هم رو اجارت میاد چی بهتر از این

من بودم طلا میفروختم میدادم آپارتمان میدادم اجاره، والا ماه به ماهم اجاره رو خرج میکردم، سر سال هم ا ...

منم دوس داشتم ولی نمیشه🥲

حب پس دست به طلاهام نزنم

به نظر من نه ولی بازم تحقیق کن و با فکر تصمیم بگیر من سال ۱۴۰۰ ۸۰۰ گرم طلام رو فروختم با یه کم پول یه ملک خریدم الان با همون ۸۰۰ گرم اون خونه رو میخرم پولا رو اضافه دادم با این که از پارسال املاک دوبرابر شده تو ضررم

پولم در حد زمینهمغازه گرونه

تو محله های پایینتر هم نمیشه مغازه بگیری؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اینقدر اینجا تاپیک دیدم زمین خریدن ولی فروش نمیره ، فک کنم همون طلا بهترهتا وقتی پول آپارتمان بکنه، ...

منم دوس دارم پولم اندازه ی خونه باشه🥲