2777
2789
میگه شکایت میکنه

بیخود گفته

تو میخوای بقیه رو آگاه کنی دروغم که نگفتی

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید من صرفا برای اسی نظر میدم لطفا خانومای سلیطه ای که مخالف نظر من هستن ریپ نزنن بپرن بهم باتشکر😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد خورده حالا

سلام

اون کاربر کارش همینه با کاربری های مختلف از بعضی ها حتی میلیونی پول گرفته با فریب.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلام باید پیگیری کنن

آره دقیقا.

۱_۲ ماه پیش بود کاربرها می خواستن برن ازش شکایت.

یکی شون رو می دونم رفت شکایت هم کرد از اون کاربر که کارش تبلیغ بود. ⬅️ مجبور شد پول رو پس بده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

https://www.ninisite.com/user/98033a02-fd2b-423e-bc04-d63be59e7740/ازسارابپرس عزیزم من پولمو کامل گرفتم پول دوستمم گرفتم ایشون حتی عکسشم دیدم یه پسر داره سنشم زیاد نیس خدا لعنتش کنه ادرس خونشم دارم

خدای شما وجدان شماست🧿

https://www.ninisite.com/user/98033a02-fd2b-423e-bc04-d63be59e7740/ازسارابپرس عزیزم من پولمو کامل گر ...

ممنونم 💗

خب خدا رو شکر

هنوز که هنوزه دست برنداشته از این کارهاش.

۱۰۰ درصد باز هم میاد یا شاید هم هست با کاربری های دیگه.

ممنونم 💗خب خدا رو شکرهنوز که هنوزه دست برنداشته از این کارهاش.۱۰۰ درصد باز هم میاد یا شاید هم هست ب ...

خدا ازش نگذره چه موجود حیله گریه

پول سلین پریروز برگردوند کامل

خدای شما وجدان شماست🧿

خدا ازش نگذره چه موجود حیله گریه پول سلین پریروز برگردوند کامل

یادمه سلین71 می گفت اون پول رو قرض گرفته و بهش داده بود.

اون کاربر پرتقال_شیرین1 ⬅️ الان دیگه یادگرفته چه کار کنه.

توی تاپیک ها دیگه پستی نمی گذاره فقط درخواست دوستی به کاربرها میده و فریبشون میده.