2777
2789
سلام خوبی من یه سوال بی ربط دارم ولی قبلا فکر کنم شبیه چنین سوالایی جواب دادی من یه مادر مضطرم دخترم ...

فک کنم تاپیک اشتباه اومدی

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام ددی چطوری 🔥🔥🔥

تو نبودی داشتم میمردم سایت صفا نداشت

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

فداتشممممم عشقممممم💋💋💋💋💋

خدانکنه😘❣

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

ددی بهزاد 💋💋💋💋

،😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

چند روز بود نت نداشتم دلم برات تنگ شده بود ددی جون 🔥🔥🔥🔥

مرد هنرمند من 🐎🐎🐎🐎

من میگفتم تو چرا نیستی 🤣

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹 سپاس خدایی که همیشه کنارمه. یاشاسین دکتر پزشکیان🤞🏼B💍m. هیچوقت مامانمو نمیبخشم :/مامانا همشون فرشته نیستند

بهزاد پیتکو پیتکو 🐎🐎

کابوی من

من میگفتم تو چرا نیستی 🤣

اومدم منو تگ کنین بیام پیش ددی جونم

💋💋💋💋 دیروز خوابتو دیدم بزی مرد خواننده من♥️♥️♥️

اوییی لذت بردیم چه قشنگ تار میزنی 😘😘😘😘

از طرف لیتل گیرلت

تمام نی نی سایتی ها فدای تو میشیم از بس جذابی بهزاد جون🎀🎀🎀