2777
2789
نه آزمون گذاشته مگه ؟نیومده برا منولی تکلیفش رو ۹۵ زدم

نمیدونم من کلا نرفتم ببینم

تا حالا آزمون نذاشته شجاعی از اول تابستون؟

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهگفت از مهر به بعدفکر کردم گذاشته رفتم پنلمو چک کردم

خب خداروشکر

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نمیدونم من کلا نرفتم ببینمتا حالا آزمون نذاشته شجاعی از اول تابستون؟

نه

گفت از مهر به بعد

فکر کردم گذاشته رفتم پنلمو چک کردم

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

ینی کم شده؟

نه

نیاز به تلاش بیشتر

هعیب

نسبت به سری های قبلی کمتر شدم

ولی اولین آزمونم بود زمان کم آوردم

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

هعیبنسبت به سری های قبلی کمتر شدمولی اولین آزمونم بود زمان کم آوردم

من سر فرهمندنیا اینجوریم همه سوالا رو بلدم ولی وقت کم میارم

کلاساشو که آنلاین میبینم تست میذاره من استپ میزنم همه رو درست حل میکنم ولی آزموناشو نمیدونم چی کنم

خوبه ،مشخصه تازه برای کنکور استارت زدیا 😅کلا درصد ۷۰ و ۸۰ به بالا خوب محسوب میشه تو تجربی

آره آخه دهمم تازه یماهه شروع کردم شایدم کمتر🤣

ممنون

آره آخه دهمم تازه یماهه شروع کردم شایدم کمتر🤣ممنون

خب پس ...

نگران نباش ،اگه بخوای هر سری سر اینکه این درصدم کم شد و زیاد شد خودتو حرص بدی فرسوده میشی ...

آزمون برای اینه پیدا کنی مشکلاتتو 😅بعدش بری حلش کنی باز ...

من سر فرهمندنیا اینجوریم همه سوالا رو بلدم ولی وقت کم میارمکلاساشو که آنلاین میبینم تست میذاره من اس ...

این آزمونشو چند زدی ؟ من زمان کم آوردم شانسی زدم ولی ۱۰۰ شدم🤣🤣

آره باید زمان بندی رو درست کنیم

من واسه ریاضی اینجوریم

شیمیم رو اولش واسه هر سوال ۴۰ دقیقه وقت میذاشتم

باورت میشه ؟🤣🤣🤣

خب پس ...نگران نباش ،اگه بخوای هر سری سر اینکه این درصدم کم شد و زیاد شد خودتو حرص بدی فرسوده میشی . ...

من دچار بی غیرتی تحصیلی شدم🤣🤣🤣🤣

حرص نمیخورم اصلا🤣🤣🤣