2777
2789
عنوان

دبیری یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 45 پست
من کلا ورودی یازدهمم از الان تحقیق میکنم 🙏🏻🥲

عزیزممم موفق باشی 🤍

دبیری واقعا خوب نیست خود معلمها راضی نیستن بچه های خودشون به این راه برن!

تو از الان تمرکز کن روی درسهات که رتبه خوبی بیاری. اینجوری دستت برای انتخاب بازه مجبور نیستی هر چی قبول شدی بری.

توبیونوشتی برای رسیدن به رشته موردعلاقه ام دعاکنیدرشته موردعلاقه چیه؟؟؟؟ همونوبرو

پزشکی دوست دارم ولی وقتی معایبش رو میفهمم شکاک میشم 🥲

فکر میکنم با بدن خیلی ضعیفی که دارم نمیتونم دووم بیارم

ارزومه به رشته مورد علاقم برسم دعا کنید عزیزان 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا ورودی یازدهمم از الان تحقیق میکنم 🙏🏻🥲

بذار حالا ببین اصلا مجاز به انتخاب رشته میشی و مجاز شدی رتبت به پزشکی میرسه بعد تاپیک بذار

سرخور یه جوری داره حرف میزنه انگار رتبه ۱۰۰ کنکور آورده دستش بازه همه رو انتخاب کنه

بذار مطمئن شدی کنکور زایش نمیکنی بعد فکر کن رو این چیزا

بذار حالا ببین اصلا مجاز به انتخاب رشته میشی و مجاز شدی رتبت به پزشکی میرسه بعد تاپیک بذارسرخور یه ج ...

دوست دارم تحقیق کنم عزیز مشکلی دارید ؟

عزیزممم موفق باشی 🤍دبیری واقعا خوب نیست خود معلمها راضی نیستن بچه های خودشون به این راه برن! تو از ...

مرسی شما دعا کنید که بتونم یک رشته خوب بیارم

اول پزشکی دوست داشتم اما وقتی میبینم خیلی سخته و بدن خیلی ضعیفی دارم فکر میکنم دووم نمیارم

دبیری به شرط استخدام برای خانم ها عالیه.برایرازدواج هم شانس بهتری خواهید داشت

شغل چه ربطی به شانس ازدواج داره

اتفاقا پزشکی محیط کار و دانشگاه با کلی اقای دکتر سر و کار داری موقعیت ازدواجش کجا دبیری که یه عمر باید تو دفتر کنار خانمای دیگه چای بخوره چه موقعیت ازدواجی میخواد داشته باشه😑

شغل چه ربطی به شانس ازدواج دارهاتفاقا پزشکی محیط کار و دانشگاه با کلی اقای دکتر سر و کار داری موقعیت ...

بالاترین شانس ازدواج مربوط به خانم معلم هاست .بخاطر شرایط کاری و معمولا محیط کار و ...وقتی خانم دکتر میشی انتظارات شما خیلی بالاتر میره و شانس ازدواج هم پایین میاد.شرایط شغلی سختتری دارند.خیلی اذیت میشن واقعا

حالا اینجا گفتی اوکی تو دنیای واقعی جایی نگو بهت میخندن

کاربر مرده اینو نگه چی بگه خودشم گفت توقع خانومی که پزشکی میخونه بالاست و با هرکسی اوکی نمیشه دیگه واسه همین ناراحته لابد

بالاترین شانس ازدواج مربوط به خانم معلم هاست .بخاطر شرایط کاری و معمولا محیط کار و ...وقتی خانم دکتر ...

البته درسته انتظاراتش میره بالا چون دیگه مرد نی نی سایتی نمیتونه بره خواستگاریش خواستگار معلما معمولا ادمای معمولی هستن که میخوان زنشون هم به خونه داری برسه هم یه درامدی داشته باشه بتونه از پس خودش بربیاد ولی کمترین خواستگار یه دختر دکتر یه پزشکه با تحصیلات بالا