سلام بچها تقریبا ماهی دو سه بار غذا خوب درست میکنم همسایه بغلی ما یه خانم با شوهرش زندگی میکنم دوتاشون سرکار میرن من خانه دارم بچه ندارم خودم و شوهرم هستیم خلاصه ماهی دو سه بار غذا درست میکنم میزارم تو بشقاب میدم شوهرم در خونشون میزنه بهشون میده. من توقع ندارم اونم برام همین کار کنه ولی هیچ حرکتی ازش ندیدم احساس کردم دوست نداره من اینکار میکنم . من جنوب زندگی میکنم و همسایه ما جنوبیه من از خود جنوبیا شنیدم اینا خیلی شدید به دعا و این چیزا اعتقاد دارن با خودم گفتم نکنه پیش خودش همچین فکری کرده شاید اصلا نمیخوره میریزه بیرون . آخه خانمه منو میبیینه معمولی رفتار میکنه اصلا نشنیدم بگه فدات خوشمزه بود دستت درد نکنه و از این حرفا. بنظرتون ب کارم ادامه بدم یا کلا دیگه چیزی نفرستم براشون
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اصلا ادامه ندین .با همسایه خیلی ارتباط نزدیک و صمیمی برقرار نکنید.فردا یک وسیله اش کم بشه اول فکر منفیش میاد سمت شما مگر اینکه دوستان قدیمی باشین.این محبتهای خوب شما وقتی موثره که اونا هم متقابلاً جبران کنند.کلا هر نوع رفاقت و دوستی و ارتباط وقتی دوام میاره که دوطرفه باشه.دراین اوضاع سخت اقتصادی ،هر کسی ارزش محبت نمیدونه.قیمت یک پرس غذای خونگی یک خانم الان دو میلیون تومن هست.ارزشش حفظ کنید.
کاش، همسایه من بودی با بچه کوچیک اصلا نمیرسم غذا درس کنم 😪
خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀من از خدا نور خاستم بمن خورشید داد آب خاستم اقیانوس داد آریای عزیزم بیصبرانه منتظر امدنتم جان مادر💙
طرف بشناسم اره هر روز خاهرم یا خاهرشوهرم برام غذا میفرستن 😕
خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀من از خدا نور خاستم بمن خورشید داد آب خاستم اقیانوس داد آریای عزیزم بیصبرانه منتظر امدنتم جان مادر💙