2777
2789
عنوان

کمککککککک

102 بازدید | 22 پست

تو رو خدا هر کی تجربه داره بیاد کمک .سه شنبه دو تا از دندونای پسرمو همزمان عصب وشی و روکش کردیم حالا عفونت کرده آنتی بیوتیک گرفتم چند روز طول میکشه خوب شه بچم خیلی بی تابی میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بعد عصب کشی عفونت کرده که باید بری دوباره پیش پزشک

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بهش استامینیفون هم بدین درد داره ، اگه عفونت کرده ببرین نشون بدین شاید خوب کار نکرده

پروفن دادم تا شنبه باید صبر کنم فردا که نیستن.قبلا هم انجام داده بودم براش ولی دو تا یجا نه اصلا هم مشکلی پیش نمیومد میترسم از عفونت

برای دردش هم عصاره میخک از عطاری بگیر بزن روی لثه اش

هم برای عفونتش خوبه هم درد رو آروم میکنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عفونت نره تو خونش البتع از امشب آموکسی کلاو شروع کردم براش

نه آموکسی سیلین رو مصرف کنه خوب میشه

ولی حتما ببرش دکتر ببینه

مطمئنی عفونت کرده؟

چون بعد عصب کشی درد تا چند روز طبعیه

نه آموکسی سیلین رو مصرف کنه خوب میشه ولی حتما ببرش دکتر ببینه مطمئنی عفونت کرده؟چون بعد عصب کشی درد ...

رفتم داروخونه نشون دادم این شربت و نوشت

ببین متورم لثسش و اون سمت صورتش

رفتم داروخونه نشون دادم این شربت و نوشت ببین متورم لثسش و اون سمت صورتش

اینا رو که داده مصرف کن چون باید ورم و عفونت از بین بره

ولی حتما ببرش دکتر عکسopj بگیره

لازم باشه دوباره عصب کشی میکنه