2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا کار سختیه؟

کیک رو چطوری درست کردی؟

پودر نیمه آماده ریختی؟

موادی مثل شکلات و گردو و .. رو کی اضافه میکنی؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
کیک رو چطوری درست کردی؟ پودر نیمه آماده ریختی؟ موادی مثل شکلات و گردو و .. رو کی اضافه میکنی؟

عزیزم میشه به همش با حوصله ج بدی😍😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
کیک رو چطوری درست کردی؟ پودر نیمه آماده ریختی؟ موادی مثل شکلات و گردو و .. رو کی اضافه میکنی؟

نه پودر نیمه آماده نیست خودم درست میکنم.

۲تا تخم مرغ

۱.۵لیوان شکر

۱.۵لیوان ارد

۱ لیوان شیر

نصف لیوان روغن مایع

پودر کاکائو ۲ قاشق غ خ

بیکینگپودر ۱ ق چ خ

وانیل نصف ق چ خ

تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت ۷دقیقه با همزن برقی خوب هم میزنی تا رنگش سفید یا کرمی بشه بعد شیر و روغن رو اضافه میکنی بعدش آرد و کاکائو و بیکینگ‌پودر رو تو چند مرحله اضافه میکنی اگر دیدی که موادت یک دست نیست و گلوله گلوله میشه میتونی ی چند ثانیه با دور کند همزن برقی هم بزنی.بعد میریزی تو قالب و کنجد رو هم میپاشی روش حباب گیری هم میکنی و میذاری تو فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه وی فرها با هم فرق داره پس تا وقتی که خلال دندون از تو کیکرتمیز در بیاد میذاری بپزه.واسه ریختم گردو و بادوم هم وقتی ی کمی رو کیک بست حدود ۱۵ دقیقه بعد اینکه گذاشتی تو فر میریزی روش.ارد رو حتما سه بار الک کن فر حتما از قبل گرم باشه.موادت هم دما با محیط باشه.هرچی تخم و مرغ و شکر رو بیشتر بزنی بوی خامیش بیشتر گرفته میشه.

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
نه پودر نیمه آماده نیست خودم درست میکنم. ۲تا تخم مرغ ۱.۵لیوان شکر ۱.۵لیوان ارد ۱ لیوان شیر نصف ...

عزیزم مرسی😘😘😍😍 لطف کردی🙏🏻