2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرزوم ارزوووووومه یکبار جا اونا تو دهه هشتاد زندگی کنم یعنی آرزومه اون موقع دنیا خیلی باحال تر بود ف ...

دخترا همه تیشرت های تنگ و کوتاه و شلوار جین فاق کوتاه و کمربند سگک گنده میپوشیدند با قیافه های امو و گاتیک و پسرا موهاشون تیز و شاخ😅

سحر هستم 21 ساله و دانشجوی پزشکی. با عشق ازدواج کردم با بهترین و عاشق ترین مرد دنیا و خیلی خوشبختم امیدوارم همه خوشبخت بشن

ممنون عزیزم ، کسی بوده بره پیششون خوب بشه؟

مطبشون توی مرزداران هست و توی بیمارستان پیامبران و هاشمی هم هستن

سحر هستم 21 ساله و دانشجوی پزشکی. با عشق ازدواج کردم با بهترین و عاشق ترین مرد دنیا و خیلی خوشبختم امیدوارم همه خوشبخت بشن

ممنون عزیزم ، کسی بوده بره پیششون خوب بشه؟

بله عزیزم پدرم بیمارشان بودن واقعا برای پدرم معجزه کردن

گروه آرین بازیگرای ساعت خوشابوالفضل پورعرب پارسا پیروزفر شادمهر هدیه تهرانی

اونا بیشتر کراش دهه پنجاهی ها بودن

فرزادفرزین زیادقدیمی نیستا

کلا همون ریختی مونده فکر کنم خون آشام باشه!

قبول کن چون یه دهه شصتی بهت میگه

احه ساعت خوش مال سال ۷۳ بود بزرگترین دهه شصتی ۱۳ سالش بود! یا پور عرب اوج خوش تیپیش مال دهه هفتاد بود

پیروزفر و آلپاچینو کراش من و خواهرام بود

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

پیروزفر و آلپاچینو کراش من و خواهرام بود

خدایی این دو تا چه ربطی به هم داشتن😅 ولی جفت شون خوش تیپ بودن پارسا که هنوزم کراشه