2777
2789
عنوان

تو مصاحبه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست
ببیننه داخل سوال های بعدی هم روی همون حرف میمونی یا تناقض ایجاد میشه،با پرسشای جزئی تر مشخص کنه جواب ...

خب یکم اولش پافشاری کردم ولی وقتی دیدم جدی فهمیده گفتم راستش آره دروغ گفتم چون شنیدم یه بارم نمازجمعه رو جا بندازیم درجا رد میشیم ترسیدم دروغ گفتم..بعدش دیگه سوالای دیگه پرسید ادامه داد..گفتم شاید اگه قطعی ازم ناامید شده بود مصاحبه رو کوتاه میکرد بعدش

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

اوه اوه خوب دیگه بدتر

جدی نگاه میکنن به پرونده سال قبل؟؟ بابا شیطانم ممکنه توبه کنه ما که دیگه جای خود داریم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جدی نگاه میکنن به پرونده سال قبل؟؟ بابا شیطانم ممکنه توبه کنه ما که دیگه جای خود داریم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦 ...

بله مصاحبه کننده قبل از اینکه بیاد اتاق مصاحبه باید شناسایی کاملی از روحیات و خصوصیات طرف مقابل داشته باشه و این اطلاعات رو کامل در اختیارش میزارن

مثلا نقاط ضعف طرف مصاحبه شونده رو....

در خیالم با خیالت، بی خیال عالمم / تا که هستی در خیالم، خوش خیال عالم =>>>> زر نزن بابا گذاشت رفت 😒😒😒

اینم بگم رزومه های دیگم خوب بودا سوابقم و اینا

احکامم قشنگ جواب دادم همه چیم اوکی بود یعنی میان بخاطر یدونه دروغی که بعدا خودم بهش اعتراف کردم ردم کنن؟😭😭تازه سال دیگم بخاطر همین دروغ امسال ردم کنن؟

بله مصاحبه کننده قبل از اینکه بیاد اتاق مصاحبه باید شناسایی کاملی از روحیات و خصوصیات طرف مقابل داشت ...

ممکنم هست اینو تاثیر ندن اگر ببینن امسال فرق کرده اوضاعم؟

الکی گفتم ماهی یبار میرم نمازجمعه آخرین بارم هفته پیش بودمبعدش سوتی دادم فهمید دروغ گفتم

اوه اوه😂😂

رقیب هم داشتی؟حالا شاید مجموع امتیاز هات بیشتر بشه قبول بشی

میشه یه الهی به رقیه بگی گره ازدواجم باز بشه ،خیلی نیاز به دعاهاتون دارم😔 ای غم بگو از دست تو آخر کجا باید شدن ؛ در گوشه میخانه هم ما را تو پیدا می کنی ...

ممکنم هست اینو تاثیر ندن اگر ببینن امسال فرق کرده اوضاعم؟

بستگی ب ادمش داره

در خیالم با خیالت، بی خیال عالمم / تا که هستی در خیالم، خوش خیال عالم =>>>> زر نزن بابا گذاشت رفت 😒😒😒

اوه اوه😂😂رقیب هم داشتی؟حالا شاید مجموع امتیاز هات بیشتر بشه قبول بشی

آره بابا کلا ۲۰۰ نفر بودیم از ۲۰۰ نفر ۱۰ نفر برمیدارن😭😭

عجب غلطی کردم دروغ گفتم خیلیییی حیف شد بقیه چیزام اوکی بود هیچ مشکلی نداشتم