2777
2789

یه راه حل میدم عالیه.. روی سرت روغن نباتی بریز.. مشما بکش.. روغن زیاد بزن. نترس پاک میشه.. بعد نیمساعت برو حمام شونه بکش.. با شامپو معمولی بشور.. نرم کننده بزن. بعدم سرکه اسپری کن.. دو بار انجام بده تموم میشه

اونا هر چی داشته باشن همونو میدن. چه دلشون برا من سوخته آخه؟باید بدونم کدوم خوبه برم دنبال اون

همه شامپوهای ضد شپش خوبن سامپو بزن قبل ازکشی با سونه دنده ریز سونه کن هرروز بزن کاری مداشته باش روجلدش چی گفته.حتما موهاتو کوتاه کن بلند باسه سخت برطرف میشه.ملحفه ها را هم با اب جوش بشور

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم ۳ سال پیش شپش گرفتم قطره ی کیمیا با شونه دندونه ریز شونه کردم شپشا رفتن اگر موهات خیلی بلنده کوتاهش کن تا سر شونه هات توی شامپویی هم که استفاده میکنی سرکه یا سرکه سیب بریز خیلی مؤثره تو درمان شپش

اووو چه فرقی میکنه ایدز که نگرفتم حالا دنبال زیر بغل ماری؟

عزیزم خواستم بدونم چطور میشه پیشگیری کرد همین

بخاطر استرسی که الان بخاطر شرایطتت داری درکت میکنم

من منظور بدی نداشتم

مراقب لحنت باش