2777
2789
عنوان

چ رنگ لاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 30 پست
پیدا میشه من دنبال سورمه ای گشتن اونطوری بودمسورمه ای مد نظرم پیدا نمیشد دیگه اخرش شل کردم یکیش رو ...

عه چقد خوب

بعد بنظرت لاک یه جوری نیست ک میزنیم ؟

ناخنام خوش حالته ولی میگم شاید بچگونه بنظربیاد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

صورتی شاین خوبهپاییز رنگای گرم قشنگتره

صورتی شاین دارم اینایی ک نوشتم دارم و زیاد استفاده کردم

الان یه رنگی میخوام هم ب دستم بخوره هم کلا خوشگل باشه

عه چقد خوب بعد بنظرت لاک یه جوری نیست ک میزنیم ؟ ناخنام خوش حالته ولی میگم شاید بچگونه بنظربیاد

نه باباااااااااااااا من عمرا کاشت یا ژلیش کنم

تازشم ناخونامون خوشگلن لاک زدنییی قشنگ ترم میشه چیزی از کاشت کم نداره خب ساده پسندم هستم

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

نه باباااااااااااااا من عمرا کاشت یا ژلیش کنمتازشم ناخونامون خوشگلن لاک زدنییی قشنگ ترم میشه چیزی از ...

اره

چند روز پیش اجیمکاشت زد دستش گذاشت کنار دست من ک لاک شاین دار زده بودم گفت مال تو قشنگ تره ک 😄

میتونی از این هلویی و قهوه ای ک میگی از گوگل عکس بدی ببینمچجور میشه دقیقا

الان با لپ تاپم نمیتونم ولی سرچ زدم بزن بیس هلویی فرنچ رنگش میاد یه صورتی کم رنگ نچراله

قهوه سوخته دیگه امثال خیلی ترنده شبیه پوست اهو قهوه ایش

🤓

صورتی شاین دارم اینایی ک نوشتم دارم و زیاد استفاده کردم الان یه رنگی میخوام هم ب دستم بخوره هم کلا خ ...

نسکافه ای شاین و کرمی و نارنجی قشنگه

اما قرمز و زرشکی زیاد دیدم میزنن تکراریه برام

والا من شاین دارم نمیزنم همون لاک ساده با برق ناخون گاهی شده فقطم برق ناخون زدم نشد ریپ بزنم به پیام ...

موندم تو لاکش میگن زرشکی و قهوای خودم زرشکی دوس دارم ولی میترسم خیلی ضایعه باشه رو دستم

موندم تو لاکش میگن زرشکی و قهوای خودم زرشکی دوس دارم ولی میترسم خیلی ضایعه باشه رو دستم

نه ضایع نمیشههه

زرشکی به هر رنگ پوستیم میاد

قهوه ای هم خوبه ولی زرشکیی خیلی بهترهه

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)