2777
2789
عنوان

دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر چی مخالفن

کل خانوادشون روی هم دیپلم ندارن، مامان بابای من دکترا دارن، آجیمم دندان پزشکه و خودمم تا الان سمپاد بودم ببینم حالا نتیجم چی میشه

از لحاظ مالی هم خیلی پایینن

شغلشم باریستاست

بهش گفته بودم ۲برابر حقوقی که از مافه میگیری رو بهت میدم فقط نرو تا بابام موافقت کنه میگه باریستایی استعدادمه و...

چرااااا

کل خانوادشون روی هم دیپلم ندارن، مامان بابای من دکترا دارن، آجیمم دندان پزشکه و خودمم تا الان سمپاد بودم ببینم حالا نتیجم چی میشه

از لحاظ مالی هم خیلی پایینن

شغلشم باریستاست

بهش گفته بودم ۲برابر حقوقی که از مافه میگیری رو بهت میدم فقط نرو تا بابام موافقت کنه میگه باریستایی استعدادمه و...

کل خانوادشون روی هم دیپلم ندارن، مامان بابای من دکترا دارن، آجیمم دندان پزشکه و خودمم تا الان سمپاد ...

چجوری میخوای همچین شوهری بگیری

فردا بگن شغلش چیه، میخوای بگی شغل درست نداره سواد درست نداره؟کارگره؟

تاپیکام مفیده،سر بزن ضرر نمیکنی، ۱۰۰ ایده شغلی هم برات نوشتم

کل خانوادشون روی هم دیپلم ندارن، مامان بابای من دکترا دارن، آجیمم دندان پزشکه و خودمم تا الان سمپاد ...

عزیزم روی انتخابت تجدید نظر کن

کمی خردمندانه به ازدواج فکر کن

فرصت های بسیار بهتری پیشروته

چجوری میخوای همچین شوهری بگیریفردا بگن شغلش چیه، میخوای بگی شغل درست نداره سواد درست نداره؟کارگره؟

چقدر شبیه بابام حرف میزنی

کارگر نیست، اونقدرام بد نیستن که بخواد از ۲۰سالگی کار کنه ولی خب خودش دوست داره کار کنه و باریستاست کارگر که نیست، بابامم میگه کارگر

چقدر شبیه بابام حرف میزنیکارگر نیست، اونقدرام بد نیستن که بخواد از ۲۰سالگی کار کنه ولی خب خودش دوست ...

مثل بابات حرف میزنم چون بابات دکترا داره، منم بابام دکترا داره طرز فکرم مثل خانوادمه دیگه

تاپیکام مفیده،سر بزن ضرر نمیکنی، ۱۰۰ ایده شغلی هم برات نوشتم