2777
2789
عنوان

خونه خریدم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 53 پست

مبارک باشه.

پول پیش رو سر سال اگه اجاره تمدید نشه باید برگردونید به مستاجر. فقط مبلغ اجاره دستتون میمونه.

در ضمن اگه قرار باشه مطابق سهمتون بردارید شما باید دو برابر ایشون پول پیش و اجاره بردارید نه شصت درصد که دوستان گفتند. هر چی بود حدود ۶۶/۶ درصد برای شما و ۳۳/۳ درصد برای برادرتون.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استارتر رفتم یکی از دوتا از تاپیکاتو خوندم همون ۶۰ به ۴۰ بردار و از اول سهمتو کامل بگیر .شرایط خودت ...

منون گلم حتما همینکارومیکنم

میشه واسه بهم رسیدنمون وخوشبختیمون یه صلوات مهمونم کنی؟😍😘

منم هرماه اجاره دوجا میگیرم

مالیات چی ؟بنظرم بگو بزنن حساب تو

خودت بحساب داداشت بزن

یا قولنامه قید کن ۶۰ درصد تو ۴۰ درصد اون

اول را تارف کنی تا اخرش حس مؤذب بودن بهت دست میده

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

چه کار خوبی کردید، مبارک باشهان شاالله ارتباط خوب خواهر برادریتون هم پایدار باشهبه نظرم همه چی خوبه ...

ممنون بابت دلگرمیتون

معلمی گردش حساب مهم نیست فکر کردم کسب و کار آزاد داری و بخاطر مالیات مشکل داری .اگرم قرار شد مستاجر ...

ممنون عزیزم

از همون اول میگم به دوتا فیش واریز کنه

اجاررو هر ماه میتونین نصف کنین ،خلاصه سعی من در اینده پول جور کنی دو دونگ اونم بخری . مال شریکی سخته

مطمئنم نمیفروشه به من

مبارکت باشه استارتر . منتها حواست باشه نسبت به پولی که دادین سهم برادرت از دو دنگ بیشتره تقریبا دو و نیم دنگ .سهم شما هم سه و نیم دنگ میشه نه چهار دنگ .

بهر حال مال شریکی خریدید ، از همین اول همه چیو محکم ببندید ، اجاره هم به نسبت ۶ به ۴ بردارید ، یعنی از هر یک میلیون ، ششصد شما چهارصد برادرتون

بازپرداخت مبلغ رهن هم همین طور

مبارک باشه.پول پیش رو سر سال اگه اجاره تمدید نشه باید برگردونید به مستاجر. فقط مبلغ اجاره دستتون میم ...

ممنونم درسته

منم هرماه اجاره دوجا میگیرم مالیات چی ؟بنظرم بگو بزنن حساب تو خودت بحساب داداشت بزن یا قولنامه قید ک ...

درسته ممنون بابت راهنماییتون

ممنونم درسته

البته اگه چهار دونگ خونه برای شما باشه اینی که گفتم درسته. اگه شصت درصد هست که همون شصت درصد دوستان درسته.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

مبارکت باشه استارتر . منتها حواست باشه نسبت به پولی که دادین سهم برادرت از دو دنگ بیشتره تقریبا دو و ...

ممنونم راهنماییم کردید

فقط ترسم اینه بعدا بزنه زیرش مثلا موقعی که میخواد با مستاجر قراردادببنده منو نبره خودش بره بگه به حساب اون بزنن