2777
2789
چطور نخندیدی به این افسردگی داری فکر کنم

بدتر ناراحت شدم🥺سیسی ابروت رفته ب کجاش بخندم

حالا آدم لا قلقک شوهرش بگوزه خیلی جالتره تا سر کلاس جلو پسرااا

چطور نخندیدی به این افسردگی داری فکر کنم

من به هیچکدوم نخندیدم خنده دار نبود که بیشتر احساس شرم کردم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدتر ناراحت شدم🥺سیسی ابروت رفته ب کجاش بخندم حالا آدم لا قلقک شوهرش بگوزه خیلی جالتره تا سر کلاس جل ...

پیش اومده میگی چیکار کنم

فقط از خدا خواستم از ذهن همه پاک بشه

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من به هیچکدوم نخندیدم خنده دار نبود که بیشتر احساس شرم کردم

افسردگی داری

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

افسردگی داری

غیر ممکن هم نیس ولی باور کن بیشتر خجالت اوره تا خنده دار همه فهمیدن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

غیر ممکن هم نیس ولی باور کن بیشتر خجالت اوره تا خنده دار همه فهمیدن

به هر کی گفتم خندیدن

برگام واکنش عروستون چی بود

دیگه فکر کن و بخند ببین

خدایا ما وطن داران و اصالت و تمدن داران جهان را، از گزند بی وطن ها بی اصالت ها بی تمدن و غارتگران وستمگران و اختلاس گران بی شرف دنیا حفظ کن .و رهبر عزیز ایران و مسئولان که مثل خادم بودن هستن سرافراز مقدس بگردان و لباس عافیت بپوشان از گزند دشمنان حفظ کن..........

یه مردی به پسرش گفت ببین هوا ابری یا نه طول کشید پدر با صدای بلند گفت چیکار میکنی گفت بابا بارون نمی گذارد آسمون رو ببینم

خدایا ما وطن داران و اصالت و تمدن داران جهان را، از گزند بی وطن ها بی اصالت ها بی تمدن و غارتگران وستمگران و اختلاس گران بی شرف دنیا حفظ کن .و رهبر عزیز ایران و مسئولان که مثل خادم بودن هستن سرافراز مقدس بگردان و لباس عافیت بپوشان از گزند دشمنان حفظ کن..........

همسایه ها رفتن به عیادت پسر همسایه که پایش توی گچ بود از پسر همسایه میپرسن چطور شد .میگه من داشتم رو دیوار راه میرفتم دیوار تموم شد من افتادم پام شکست

دست خودم نبود

وای بچه ها بعدا ب روت نیاوردن؟

مخاطب من توی بی ادب نیستی... وقتی مخاطب من نیستین ومن با ی نفر دیگه یا استارتر هستم حد خودتو بدون و رو پیام من ریپلای نزن چووووون هرچی از دهنم بیاد بارت میکنممم...

یروز همگی نشستیم توی ماشینمون بریم عروسی سویچ ماشین گم شده بود داخل ماشین گشتیم صندوق عقب خالی کردیم دوباره چیدیم پیدا نشد خواستیم که کنسل کنیم زنگ زدیم عمویم امد ببردمون ما هنوز دنبال سویج بودیم عمو امد گفت پس این سویج نیست رو درب ماشین کلی همگی خندیدیم الانم میخندیم