2777
2789
عنوان

تهش چی میشه 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 38 پست
داشتیم صحبت میکردیم ی بحثی شد گف رو مخم راه نرومنم برا اینکه خب بحث بالاتر نگیره بدون خدافطی قط کردم ...

بنظرم ولش کن کلا خواهر

مردی که از الان اینطوری باشه شاید یه نشونه هست نمیگم قهر و آشتی پیش میاد اما دیگ مرد باید ۱بارم که شده پیش قدم بشه بعدا که رفتید سر خونه زندگی تون قهر کنید چی میشه هرکی میره خونه مادرش تااخر اینطوری که نمیشه باید مسئولیت پذیر باشه طرف مقابل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همینشما الان خودت اقایی به نظرت اینکاراش ریشه تو چی دارهعلاقه نداره بهم؟اخه به پیشنهاد خودش اومدن ...

آخه بستگی داره متیلدا

من جزئیات زندگیتو نمیدونم

ولی میگم دوران عقد قهر نهایت دو سه روز

آخه بستگی داره متیلدامن جزئیات زندگیتو نمیدونمولی میگم دوران عقد قهر نهایت دو سه روز

والا نظر منم مثل شماس

حتی سه روزم زیادی بود از نظرم

اینقد این قهرا رو تکرار کرد ک منی ک اگ ب ی روز میکشید عصبی میشدم الان دو هفته شدم عادی شده واسم

والا نظر منم مثل شماسحتی سه روزم زیادی بود از نظرماینقد این قهرا رو تکرار کرد ک منی ک اگ ب ی روز میک ...

آفرین عادی میشه

بشین باهاش حرف بزن ببین اگه ادامه داره ی فکر اساسی کن

این مردایی ک قهر میکنن طولانی معمولا خیلی لوسن

جاتون عوض شده برعکس شده کارر

ها بخدارابطه داشتم حقیقتشمیترسم طلاق بگیرم...🥲🥲

طلاق هم راحت نیست اما الان طلاق بگیری خیلی بهتره از این هست که بعدا رفتی سر خونه و زندگیت پشیمون بشی البته تصمیم آخر با خودته اما میگی خیلی وقته تماس نگرفته

آفرین عادی میشهبشین باهاش حرف بزن ببین اگه ادامه داره ی فکر اساسی کناین مردایی ک قهر میکنن طولانی مع ...

خالا اینسری ک واقعا نمیخوام برم جلو

چون بی فایده میشه دیگ

دو هفته پا رو دلم گذاشتم الان برم جلو دوباره این عادت میمونه روش

ولی اگ اشتی کردیم ب قول شما باید در حضورخانواده ها ی صحبت درست حسابی داشته باشیم ببینم چی کار میکنه

طلاق هم راحت نیست اما الان طلاق بگیری خیلی بهتره از این هست که بعدا رفتی سر خونه و زندگیت پشیمون بشی ...

اره دیگ ی بار زنگ زدم بعدم ک میگم دیگ هیچییی

حالا اینسری مجبورم تخمل کنم دیگ

مرگ ی بار شیون ی بار

یا طلاق میشه یا هم اگ اشتی کردیم باید مفصل راجبش در حضور خانواده صحبت کنیم

خالا اینسری ک واقعا نمیخوام برم جلوچون بی فایده میشه دیگ دو هفته پا رو دلم گذاشتم الان برم جلو دوبار ...

آفرین

جدی بگیر مسئله رو

مگه دختره اینجوری قهر میکنه

بنظر من خانواده ها رو ول کن

از مشاور کمک بگیر

اگر تهرانی من ی مشاور خانواده ی خوب میشناسم

آفرینجدی بگیر مسئله رومگه دختره اینجوری قهر میکنهبنظر من خانواده ها رو ول کناز مشاور کمک بگیراگر تهر ...

نه نیستم ولی لامصب مشاوره ها هم خیلی گرون شده

اونم مایی ک الان چند ماه دیگ مراسممونه و هر چی داریم و نداریم باید خرج این مراسم کوفتی کنیم