2777
2789

خیلی اتفاق افتاده

اما یه بار پسرم تب داشت مامانم قریونش برم اومد به خوابم

ساعت گذاشته بودم نگو زنگش رو خاموش کردم خوابیدم بچم تبش زیاد بود

مامانم گفت بچه رو ببر بیمارستان ببین تبش زیاده زود بیدار شدم نفهمیدم جطوری تبش رو پایین آوردم

صیح زنگ زدم به مامانم گفتم مامان حتی تو خواب هم بفکر بچه هاتی قربونت برم.....

یه بار تو جاده بودیم تایر ماشین پیچ و نمیدونم چی ازش جدا شده بود انگار رو هوا بود مسیر هم ارسباران هی میرفتیم بالاتر و هوا مه آلود همه جا پرتگاه طور

رسیدیم به یه روستا اونجا چند تا جوون اومدن رفتن تعمیر کار اوردن و ماشین رو تعمیر کردن خدا خیرشون بده...

کلا زیاد بوده یا سرکار اشتباهی قیمت داده بودم به یکی از بد قلق ترین و بدحسابترین مشتریها رئیسمون گفت باید بیخیال اون پول بشیم اما در کمال تعجب اومد تسویه کرد...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوقلوهام توی بارداری دکترگفت هردوشون دختره که اگرم بودشکرمیکردم هرکسی به طریقی دلمومیشکوندحتی بابای خودم وقتی ازسونواومدم گفتم دوتاش دختره گفت چه به دردمیخوره خواهرم همزمان بامن بارداربوداون پسربودذوقش داشتن خلاصه من راضی بودم به رضای خدافقط میخواستم سالم باشه موقع دنیااومدن یکیش پسربودداداشم میگفت معجزه خداروبه چشم دیدم هرچندواسه من فرق نمیکرددخترباشه یاپسر