2777
2789
عنوان

محمد و پریا

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 46 پست
پریا قشنگ ترین اسم دنیاست

🌷🌷🌷

قوانین این بازی را هر کسی طبق میل خودش تعریف میکند،اما بازی همیشه طبق منطق دیگری پیش میرود.در این بازی،برنده کسی نیست که میبرد،بلکه کسی است که دیرتر از همه متوجه پوچی پیروزی میشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریا قشنگ ترین اسم دنیاست

اسم دختر منم پریاست

به نظرمن اسم مهم نیست

مهم خود آدم که خوب باشه و انسانیت داشته باشه

الان دختر من اینقدر مارو اذیت میکنه که نگوو

اصلاً ذره ای به حرف من و باباش اهمیت نمیده

تازه متوجه شدم دوست پسرم داره

پس توضیحات؟

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

کی هست پریا ؟؟محمد کیه ؟؟فامیله غریبه ؟؟دوست یا آشنا ؟؟معرفی کن بشناسیم

خدایا بزرگیتو شکر خدایا مهربونیتو شکر خدایا بخشندگیتوشکر..خدا جونم خییلی دوستت دارم .فدات بشم من قلب من تمام وجود من

برو ب اکست پیام بده اسیدرسش تموم نشد؟!

خاموشه

من بزرگش کردم من بهش شیر دادم

قرار نبود بزرگ بشه بره🥲

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

اسم دختر منم پریاست به نظرمن اسم مهم نیستمهم خود آدم که خوب باشه و انسانیت داشته باشه الان دختر من ا ...

ای بابا

چند سالشونه؟

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

تو چیکا کردی؟! 😳😂هنوز دوسش داری یا هرپریایی بیاد اوکیه؟!

من بهش غذا دادم

الان خوبه؟😂

دیگه فکر نکنم کسی مثل اون بیاد

وابسته اسمشم

عاشق شیرازم

هر چیزی که داشت عاشقش شدم

بیست سالشهسرکار میرهدانشگاه هم همینطورولی همچنان حرف گوش نمیکنه

سنشم کم نیست

باهاش صحبت کن

من خودم پسرم ولی رابطه با پسر آخر و عاقبت نداره