2777
2789
عنوان

ارتودنسی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست
انگار جدی نمیگیره😫الاینر زدین بعدش ؟

وای نه برو تو مخش ول کن نشو زدم ولی وقتی نمی زدم بر میگشت سر جاش

🌈به نام خدای رنگین کمان🌈 . یک عدد اذر ماهی مودی هستم 🦭😂. علاقه ای به صحبت با کسایی که پروف سیاسی دارند ندارم پس خودت کوچیک نکن و ریپ نزن. علاقه ای به دوستی با کسی ندارم پس درخواست نده لطفا.

قبل از اینکه این دکمه هارو بزاره با دندون کاری هم انجام میده؟ یا فقط به سیم وصل میکنه که اینا به هم ...

میشوره شون با مواد مخصوص خودشون و اینا

با چسب مخصوص میچسبونن براکتا

به دنبال معجزه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این الان اینجور بردارم بدتر نشه🙂چند وقت الاینر استفاده کردید؟

خیلیارو دیدم ۲ یا ۳ سال طول کشید براشون خودم میگم کاش منم انقدر بودم ۱ سال انکار کم بود

یادم نیست راستش زیاد نه شاید ۲ ماه

🌈به نام خدای رنگین کمان🌈 . یک عدد اذر ماهی مودی هستم 🦭😂. علاقه ای به صحبت با کسایی که پروف سیاسی دارند ندارم پس خودت کوچیک نکن و ریپ نزن. علاقه ای به دوستی با کسی ندارم پس درخواست نده لطفا.

خیلیارو دیدم ۲ یا ۳ سال طول کشید براشون خودم میگم کاش منم انقدر بودم ۱ سال انکار کم بودیادم نیست را ...

درسته

دکتر خودشون گفتن چند ماه؟

اخه من شنیدم باید تا ۵ سال استفاده کرد:)

به دنبال معجزه ...

درستهدکتر خودشون گفتن چند ماه؟اخه من شنیدم باید تا ۵ سال استفاده کرد:)

والا گفت بزن تا یه مدت

ممنونم از وقتی که گذاشتین و راهنمایی کردید❤

خواهش ایشالله خوب در بیاد برات🌸