2777
2789
عنوان

از یک تاپیکی خیلی ترسیدم

436 بازدید | 51 پست

تاپیک : فکر نکنید طلاق گرفتن و مهریه گرفتن آسونه.. ..

وقتی خوندن کامنتارو قلبم به درد اومد

واقعا یعنی اکر مرد نخواد طلاق بده زن نمیتونه هیچکاز بکنه؟

پس چطور اینفهمه طلاق اتفاق میوفته و این همه مهریه گرفته میشه؟

واقعا اگر مردی نر باشه و خائن و ..... نخواد طلاق بده باز نمیشه کاری کرد؟

با این وجود چرا دختر های مجرد این سایت هر روز له له شوهر میزنن....خیلی ترسناک بود برام

واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من شوهر دوستم اموالشو به نام مادرش زده هر سال یه سکه بهش میده منتها طلاقشو نمیذه انقد پیر شده ا ...

خوب ببین به عمقش بری هیچ مردی دوست نداره مهریه بده پس چطوریه که این همه مهریه گرفته میشه. ..فکر کنم مرتبط با زرنگی آدماست.. ...قلبم درد گرفته واقلا

در صورت خیانت و اعتیاد و یکسری شرایط خاص با اثباتش طلاق راحت تر میشه در غیر این صورت سخته برای چی همش میگیم حق و حقوقتون و بگیرین کامل واسه همین چیزاست دیگه

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

در صورت خیانت و اعتیاد و یکسری شرایط خاص با اثباتش طلاق راحت تر میشه در غیر این صورت سخته برای چی هم ...

خخوب آره ولی گیریم نشه اثبات کرد....مهریه کسی هم کم باشه یا مثلا اینطور باشه که دولت بگه هر سال مثلا یدونه سکه بده....اینطور وقتا اهرام فشار دیکه ای نیست؟

خوب ببین به عمقش بری هیچ مردی دوست نداره مهریه بده پس چطوریه که این همه مهریه گرفته میشه. ..فکر کنم ...

همینحوریه اکثرا یعنی خانمتا حاضر نشه چیزی از دس بده طلاق نمیدن که اذیتش کنن

یکی از اقوام دوستم تو یازذه سالگی دخترشوشوهر داده بعد پسره الان که دختره نزدیک ۲۷ سالشه طلاقش نمیده تازه رفته زن گرفته زنشم حامله اس بعد این بدبخ نه میتونه ازدواج کنه نه طلاق بگیره

همینحوریه اکثرا یعنی خانمتا حاضر نشه چیزی از دس بده طلاق نمیدن که اذیتش کنن یکی از اقوام دوستم تو یا ...

پپس با این حساب باید مهریه رو سنگین برداشت.. ..تازه فهمیدم این چرت و پرتا ک میگن مهریه انگار خرید زنه و زوج عاشق مهریه ای نمیگیرن از هم و ... از زبون مردا خارج شده. انگار باید واقعا از همه چیزا برای اهرام به این موجودات استفاده کرد

بله طلاق گرفتن آسون نیست چون شرایط بعدش باید مهیا باشه

حمایت خانواده

تمکن مالی

وجود سرپناه

حالا بحث وجود فرزند هم هست

حالا بحث مهریه هست

اجازه همسر

در سه چیز میشه طلاق گرفت بدون اجازه همسر با رای دادگاه و غیابی.

اعتیاد

شرب خمر خوردن مشروب

قمار بازی

قبل طلاق هم باید آدم کل سعی و تلاششو بکنه برای نگه داشتن زندگیش که اگه خدایی نکرده نشد و منجر به طلاق شد بعدها خیال طرف راحت باشه و بگه همه سعیمو کردمو نشد و جدا شدم

🔴آقاهسسسسستم🔴

بله طلاق گرفتن آسون نیست چون شرایط بعدش باید مهیا باشهحمایت خانواده تمکن مالیوجود سرپناهحالا بحث وجو ...

ممیدونی بحث اینه که خیلی از زوجین بخاطر خیانت و این چیزا طلاق میگیرن....من موندم چقدر وحشتناکه که اجازه طلاقت باید مثلا دست یک خیانتکار باشه...واقعا قلبم غمگین شد

ولی تصمیم رو گرفتم که روزی خواستم ازدواج بکنم از تمامی ابزار های فشارم استفاده بکنه.این عین ی جنگ واقعیه

پپس با این حساب باید مهریه رو سنگین برداشت.. ..تازه فهمیدم این چرت و پرتا ک میگن مهریه انگار خرید زن ...

خوب سما مهریه رو هم سنگسنبگیری وقتی حق طلاق نداری باز اسیری

سالی یدونه سکه میده بهت که اونم اتلاف وقته