2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماژیکی اصلا خوب نیس 

من آکوا استفاده میکنم چهارساله عااااالیه

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
اخه با مویی تمیز نمیتونم بکشم واسه همین پرسیدم

منم😖

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اخه با مویی تمیز نمیتونم بکشم واسه همین پرسیدم

اتفاقا مویی ک راحت تره

قلمتو قشنگ آغشته کن به مایع موهاش جمع میشه یه جا خیلی قشنگ میشه بعد راااااحت بکش

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
وای من خط چشم میکشم در حد لالیگا!! شوهرم عاشق خط چشم هام. چشمهام هم خیلی درشتن عالی میشم. چقدر تعریف ...

من خط چشم انگار شده یکی ازاعضای اصلی بدنم😂😂😂😂

نباشه نیستم😂😂