2777
2789
دکتر من واسه یکی دوهفته اخرم بهم داد بخورم

من توی دوران بارداریم خوردم تاثیر نداشته . من که دکترم برام نوشت راجعب هش تخقیق کردم توی همین سایت خوندم یک خانمی میگفت بچه ام که به دنیا اکمد آلرژی داشت و یک دکتر دسگه گفته بود از لیدی میل هست . من وقتی خوندم تعجب کردم و گفتم وا چه ربطی داره ولی با کمال تعجب پسرم که به دنیا اومد از ۳ هفتگیش کولیک داشت تا ۴ ماهگیش گرفتار شدم از دست این کولیکش و الان که نزدیک ۳ سالش هست به شیر پاستوریزه آلرژی داره . 

به نظرم یه تحقیق حسابی بکن . بعد بخور . من هر هفته  یک قوطی میخوردم ولی هیچ تاثیری نداشت . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی دوران بارداریم خوردم تاثیر نداشته . من که دکترم برام نوشت راجعب هش تخقیق کردم توی همین سایت خ ...

اخه من تهوع دارم هیچی درست وحسابی نمیتونم از اول بارداریم بخورم همچنان تهوع رو دارم

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘
اخه من تهوع دارم هیچی درست وحسابی نمیتونم از اول بارداریم بخورم همچنان تهوع رو دارم

منم مثل شما بودم و جفتمم جلو بود و همین باعث رشد خوب جنین رو گرفت . پسر منم ۲۹۸۰ بود به دنیا اومد . ولی بعد ماشالله حسابی وزن گرفت با شیر دادنم . 

ولی اصلا هرزش اسن رو نداره به ۷اطر اینکه وزنش بره بالا آلرژی بگیره . من خیلی بعدا شنیدم و خوندم که باعث آلرژی و اگزما توی نوزاد میشه . من باور نمیکردم کلی سر خودم اومد 😥. حتما تحقیق کن. آب ماهیچه خیلی بخور . پروتیین زیاد بخور آناناس اینا خیلی تاثیر داره روی رشد جنین . یک روز مرغ بخور یک روز ماهیچه حتما نباید تیکه بزرگ باشه در حد یک تیکه باشه اما بخور حتما خیلی موقوی هست . 

عزیزم تحقیق کن

منم میخاستم بخورم دخترم حساسیت ب پروتیین گاوی 

داره

اونم توش پروتیین گاوی داره و کولیک و هم تشدید میکنه 

ریفلاکس هم تشدید میکنه البته همه ی اینا بعد از ب دنیا اومدن بچه هس 

عزیزم تحقیق کن منم میخاستم بخورم دخترم حساسیت ب پروتیین گاوی  داره اونم توش پروتیین گاوی دار ...

ای وای پس چیکار کنم وزنش بره بالا.اخه اشتهام نمیکشه تهوع دارم .نمیتونم همه چی بخورم

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘