2777
2789
مردم خوبی دارن ولی واقعا کثیفن فرهنگ ندارن که ندارن بعضیا هم با ایرانیا بدن شما بمبئی فاجعه واقعیه ح ...

و اینکه ببخشیدا سفر به گوا کرلا ریشی کش میگن خیلی خوبه یعنی اطلاعاتی در این باره دارین ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه ببخشیدا سفر به گوا کرلا ریشی کش میگن خیلی خوبه یعنی اطلاعاتی در این باره دارین ؟

من چهار سال پیش هند رفته بودم بله مقاصدی که گفتی اتفاقا از شهر های هند برای سفر بهترن بنظرم بمبئ و اماکن دیدنی معروفش رو دیدین بریم جزایر رو بگردین تمیززز خوشگللل مخصوصا گوا چون یک حالت بندری دارن عالیه ریشیکش برای منی که از بچگی یوگا و مدیتیشن کار میکردم مثل بهشت بود چون بزرگترین استادای یوگا که من سالها پادکست و دوره مدیدمدازشون رو از نزدیک دیدم اگر علاقه داری به یوگا خیلیییییی عالیه حتی برای تجربه هم که شده یک بار بهش سر بزن یا گوگل کن ولاگ های مردم رو تو اینستا و یوتیوب ببین خانه های یوگایی که رفتن رو یکیشون رو برو بازدید کن معابد سنتی خیلی قشنگی هم داره اون قسمت یعنی زمین تا آسمون با معابد بمبئی و سایر شهرها متفاوته سبک مردم هم بخاطر آیین ها خیلی متفاوت تره من فکر کردم سفرتون مثل تور میمونه چون اغلب بمبئ میرن و بنارس نهایتا جیپور وگرنه مقاصدی که خودتون گفتین رو من خیلی بیشتر پیشنهاد میکنم

من چهار سال پیش هند رفته بودم بله مقاصدی که گفتی اتفاقا از شهر های هند برای سفر بهترن بنظرم بمبئ و ا ...

بله منم به یوگا انجام مدیتیشن خیلی علاقه دارم

بازم بابت گفته هاتون خیلی ممنونم 💚