2777
2789
عنوان

میکاپ

90 بازدید | 26 پست

درود برشما باد با ضمن تبریک شروع سال تحصیلی به تمام کسانی که بچه ی مدرسه ای دارند یا خودشان به. مدرسه میروند.

بنده ۱۷ سال دارم و این ها که در ادامه ارض خواهم کرد وسیله هایی هست که برای میکاپ خریدم (غلط املایی هارو به روم نیارین )

کانسیلر. درش سبزه شماره 04 نمی دونم از چه برندی باشه فکر کنم ارت اسکین بود که من به جای کرم پودر و بی بی کرم و تینت صورت

رژ گونه شیگلم رنگ رز گلد فکر کنم یه صورتی ملیح و نچرال

رژ لب صورتی خریدم

ریمل

فرموژه

یه سایه نود که ۱۱ تاست ۴ تا سایه ی شایت نود دوتا رژگونه و ۲ تا خط چشم و ۴ تا رژ داره و یه هایلایتر

مداد چشم سیاه

ژل ابرو

لیپ گلاس

من نمی دونم مرتوب کننده بخرم یا نه و پودر فیکس فشرده ی مهرونا رو بخرم یا نه .

و مامانم میگه زیاده روی کردم تو خرید لوازم آرایشی و خیلی چیزا نیاز نبوده بنظرتون راست میگه ؟ ببرم پس بدم؟

الان چه ربطی به مدرسه داره؟تو مدرسه که نمیشه آرایش کرد تهش یدونه کانسیلر و یه بالم لب بدون رنگ میشه زد

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس نده بذار برا مامانت

ولی شما با ۱۷ سال سن

فقط یه ریمل و یه رژ کافیته

کرم پودر هم نزن بجاش ضد افتاب بزن

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین- وقتی توی سختیات تنها بودی یادبگیر برنده شدنتو با هیچکسی جشن نگیری ...

الان چه ربطی به مدرسه داره؟تو مدرسه که نمیشه آرایش کرد تهش یدونه کانسیلر و یه بالم لب بدون رنگ میشه ...

نه تو کلاس ما ارایش می کردن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

الان چه ربطی به مدرسه داره؟تو مدرسه که نمیشه آرایش کرد تهش یدونه کانسیلر و یه بالم لب بدون رنگ میشه ...

درس بخون بچه

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست منو خواهرمه

نه بابا اوکی هس اگه پول داری پودر فیکس هم بگیر که تا اخر نریزه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

مدرسه رو سال تحصیلی و تبریک گفتم

عه پس اوکیه

لوازم آرایشیت هم زیاد نیستن،برو حالشو ببر

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

عزیزدلم مبارکت باشه

ولی برا سلامت پوستت شده سعی کن کمتر استفاده کنی

بیرون یه مرطوب کننده و ضد آفتاب بزن خوشگلم

اونا رو گهگاه استفاده کن

البته فقط راهنمایی بود بازم هر جور صلاح میدونی

خوش باشی همیشه☺️