2777
2789
عنوان

خوبه والا

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این تاپیک رو اتفاقی الان دیدم و فقط اومدم حرفمو بزنم و برم و چندتا نقد بکنم از یسری کاربرا ، باهام هم بحث نکنید چون دیگه اصلا ذره ای حوصله ی یسریا رو ندارم از بس یسریا رو فاقد هر گونه شعور و شخصیت و تربیت خانوادگی دیدم :

اینکه یه آدم چقد میتونه بیکار و بی دغدغه باشه که دنبال اثبات جنسیت این و اون باشه،

وقتی یکی به من که دخترم میگه آقایی، سر اینکه با خانما هم محترمانه صحبت میکنم و یوقتایی شما خطاب شون میکنم پس از این مدل افراد بی دغدغه و بیکار زیاده که بخواد بهمون گیر بده

دو، اینجا وقتی یکی کاری به کار کسی ندارع ، خودشون میریزن تاپیک طرف که مثلاً حالگیری کنن با حرفاشون ،

من خودم بشدت از زن ستیزا متنفرم،

دقت کنید دارم میگم زن ستیز،

یعنی این زن ستیز میتونه آقا یا خانوم باشه که مخالف هر گونه حق و حقوق خانومان و هیچ ارزشی برا خانما قائل نیستن،

پس وقتی یکی کاری به کار خانوما نداره و سرش به کار خودشه بی احترامی هم نمیکنه ، چرا باید الکی الکی به طرف بی احترامی کنیم، ما به خود جنسیت کار نداریم با کسایی مشکل داریم که ارزش خانوما رو نادیده میگیره و اتفاقا خیلی خانما رو اینجا دیدم که زن علیه زن اند و بشدت هم با این یه عده پیکمیها برخورد داشتم چون ثانیه ای تحمل اینا رو ندارم

سه، یوقتایی میبینم بعضیااااا با این که متاهلن ولی راحت یسری آقایون ِ اینجا رو با عزیزم و اینا خطاب میکنند،

خب عزیز ِ من ، همین کار خودت هم اصلا جالب نیست،

حالا یسریا نیاین بگید تو تعصبی و مذهبی ای و فلان، چون نیستم،

ولیییییی اینچیزا رو هم نیستم که راحت دو طرف وقتی متاهله یکی دیگه رو اینجوری خطاب کنه،

کلمات محبت آمیز برا همون عشق خودت باید بمونه، وگرنه هر کسی قرار نیست اینچیزا رو از زبون مون بشنوه.

خداحافظ.

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

شما ک همیشه تاپیکای مرتبط ب داستان زندگی وروزمرگیتون میزنید..وکاملا مشخص هست ک آقا هستید ،نیازی ب اث ...

مرسی لطف دارین اخه یه جوری گفت از منبع موثق حس کردم از مامانم پرسیده 😂😂