2777
2789
عنوان

پس پس

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 46 پست
نه. داریم فاتحه می فرستیم. :)

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😃

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

هرچی میکشیم ازاین سرمایه داراست تا میبینن ارزش سرمایه شون افت کرده زوم میکنن رو دلار طلا وملک این میشه نتیجه ش

کسری سرمایه شونو از حلقوم ملت میکشن بیرون ملتم که همیشه درصحنه مسابقه ست انگار امان از زیاده خواهی اگه فقط یذره تفکر داشتیم این نبود وضعمون

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا گیلاس 12 تومنه؟ اینجا گیلاس 25 تومنه

شما تهرانی؟

من که قیمت رو نمی دونم ولی یه دوازده تومن دیدم نمی دونم کیلویی بود یا نیم گیلو دوازده...

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

والا دیروز شوهرم رفته بود خرید می گفت گیلاس کیلویی 20 تومن بوده.

به نظرم باید با همه ی کائنات قطع رابطه کنیم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

گفتن 12تمنه سنندجم روم نشد بپرسم دیگ 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
والا دیروز شوهرم رفته بود خرید می گفت گیلاس کیلویی 20 تومن بوده. به نظرم باید با همه ی کائنات قطع ر ...

من گیلاس موخوام نامسلمونا.

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
والا دیروز شوهرم رفته بود خرید می گفت گیلاس کیلویی 20 تومن بوده. به نظرم باید با همه ی کائنات قطع ر ...

بهترین کار اینه خونمونو بفروشیم بریم یه شهر خوش اب و هوا باغ بخریم همونجا زندگی کنیم

گفتن 12تمنه سنندجم روم نشد بپرسم دیگ 

عیب نداره. الان اکثریت همین وضعو دارن. غصه نخور. 

خدا روزیه هرکس رو بهش می ده. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
آدرس دادم بالا برید کیلو هزار بخرید 

کوجا کوجا.من اعتصاب کردم دیگ هیچی نمیخرم بجز نون و دوغ

بهترین کار اینه خونمونو بفروشیم بریم یه شهر خوش اب و هوا باغ بخریم همونجا زندگی کنیم

دقیقا. همه محصولاتم ارگانیک و ناب.

البته اگه تا اون موقع پشکل و کود حیوانی کیلویی 100 هزار تومن نشه. :))