2777
2789
عنوان

واقعا ادم با هدیه اینکارو میکنه

77 بازدید | 16 پست

عمری که هدیه خداست و قراره ابدیت رو بسازه رو به هیچ و پوچ نبازیم!!!

نشینیم شوهرمونو تربیت کنیم

مادر شوهر خواهرشوهرو چز بدیم

اینجا اومدیم خودمون تربیت بشیم

پرده های غیب از جلو چشمامون کنار بره تازه می فهمیم این عمر چی بوده اونجاست که آیات قران معنی پیدا میکنه

اون آیه که التماس خدا میکنیم مارو برگردونه فقط یه نماز بخونیم

فقط دست یه نیازمندو بگیریم

اما التماس سودی نداره و زنگ پایانمونو زدن 💔

#تلنگر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه هدیه رو وا نکرده پس بفرستیم؟

اگر میدونستیم چی داریم و میشه باهاش تا کجا برسیم پس نمیدادیمش !

از بین میلیاردها اسپرم ما انتخب شدیم پس قطعا اینجا کاری باید کنیم !

راحت از کنار این موضوع نگذریم...

امیدوارم زندگی من هیچ وقت تجربه نکنی اون زمان دیگه شعار نمیدی

ایه صریح قران اینه که همه رو به اندازه ظرفیتاشون محک میزنیم

هرکسی توی زندگیش اندازه خودش داره عزیزم!!!

همه هم بهمون میاد چون اندازه قدو قوارمونه

اگر حس میکنی مسائلت زیاده بدون ظرفیتتم خیلی زیاد بوده که خدا این شکلی برات چیده

ایه صریح قران اینه که همه رو به اندازه ظرفیتاشون محک میزنیمهرکسی توی زندگیش اندازه خودش داره عزیزم!! ...

خودم انتخاب نکردم باشم پس چیزی بدهکار کسی نیستم شما هم جز اعتقادات خودت دلیل دیگری نداری

خیلی ها بیش از ظرفیتشون بود و الان خودکشی کردن سینه قبرستون هستن

قرار باشه همه چیو با این دیدگاه ببینیم میشیم موم هرکی خاست هر مدل بهمون فرم میده اونوقت دیگه شخصیت فردی برای خودت نداری ارزش و احترامیم نداری در مقابل انسان همیشه در مقابل کنش واکنش نشون میده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خودم انتخاب نکردم باشم پس چیزی بدهکار کسی نیستم شما هم جز اعتقادات خودت دلیل دیگری نداری خیلی ها بیش ...

زندگی پس از زندگی رو میدیدی؟

یکی از تجربه گرا دقیقا همونجا رو دیده بود که خودش تمام این زندگی رو انتخاب کرده!

فطرت ادم به یه چیزایی میل داره که نمیدونه چرا

سرنخشو بگیری میرسی به حرفم

اینجاش ربطی به اعتقادات نداره

...

ادم میتونه ظرفیت بالا داشته باشه و خبر نداشته باشه، از بالقوه بالفعل نرسونده باشه و تصمیم غلط بگیره!

مگه مو به مو داریم مث قرآن و دستوراتش زندگی میکنیم که حالا کم اوردیم خودکشی رو توجیه کنیم!

اگر یه کم به دستورالعملای قران پایبند باشیم حتی لحظه ای فکر از بین بردن خودمونو نمیکنیم!

قرار باشه همه چیو با این دیدگاه ببینیم میشیم موم هرکی خاست هر مدل بهمون فرم میده اونوقت دیگه شخصیت ...

شنیدی میگن الاعمال بالنیات

شما نیت غلط کنی نمازتم درست نیست دیگه وای به بقیه چیزا

مادر من نمونه کامل راضی با رضای خداست

هرچی خدا سرراهش میذاره میگه حتما تو خواستی حتما صلاحم توشه

۱۸ سال با مادرشوهر زندگی کرد لب از لب باز نکرد

اره سختش بود فرهنگاشون تفاوت داشت

ولی از مادر من یه چیزی ساخت اون زندگی و صبوری کردناش که الان توی فامیلمون همه از دورو نزدیک روی سرش قسم میخورن

اومدیم در طول این زندگی ساخته بشیم پخته بشیم برای جنگیدن با ادما واقعا خلق نشدیم اصلا هدف از خلقت ادم این نیست !

شنیدی میگن الاعمال بالنیاتشما نیت غلط کنی نمازتم درست نیست دیگه وای به بقیه چیزامادر من نمونه کامل ر ...

مادر شما لب از لب باز نکرد عمرش هدر کرد عمری که هدیه بود میتونست بجای زندگب با مادرشوهر ازش لذت ببره با احترام این روزا قسم خوردن سر ادما هم شده پولی هرکی پارتیش قوی باشه رو سرشم قسم میخورن هرکس دیدگاه خودشو داره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید