2777
2789
عنوان

دکتر طب سنتی برای نازایی در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 21412 بازدید | 42 پست
ممنون.عزیزم کسی رفته پیششون نتیجه گرفته?اقای باقری بهترن یا ایشون?

سلام خوبید ببخشید یه سوال داشتم شما دنبال پزشک طب سنتی بودید رفتید پیش خانم دکتر صادقی یا نه ..و نتیجه گرفتید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.نه من پیش ایشون نرفتم

مرسی عزیزم  ببخشید شما کلا پیش طب نرفتی  یا پیش خانم دکتر نرفتی

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

سلام خانمی خوبی

تعریفه کریمیو از کی شنیدی؟

چی ازش میدونی

میخوام ببینم همینه که من میرم پیشش

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
سلام خانمی خوبی تعریفه کریمیو از کی شنیدی؟ چی ازش میدونی میخوام ببینم همینه که من میرم پیشش

عزیزم من چندین سال پیش رفتم پیشش ،برای بچه نبود،که به همه میگفت برین ماساژ.یه عالمه ماساژور خانم داشت.طرفای کاوه بود

شاگردای دکتر تبریزیان در اصفهان: .1 جناب آقای رسول باقری 0913-213-8750 .2 جناب آقای سعید آقا ج ...

سلام خوبید؟ من مشکلات گوارشی زیادی دارم آیا حاج آقا باقری در اصفهان میشه ملاقات کرد؟

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
سلام خوبید؟ من مشکلات گوارشی زیادی دارم آیا حاج آقا باقری در اصفهان میشه ملاقات کرد؟

سلام بله که میتونید

🔸حجت الاسلام رسول باقری

📝 نوبت با #پیامک: 09132138750

📌توضیحات جهت گرفتن نوبت:از طریق پیامک و ت#  لگرام مشکلات بیان می شود #در_صورت_نیاز ملاقات حضوری هماهنگ میشود.

⭕️آدرس کانال تلگرامی نماینده:
💠 https://t.me/tebeslamiesfahan
💎شماره تهیه دارو:
📲09136581850
🔘کانال راهنمای ارتباط با نمایندگان استانها:
➕ @naebteb➕

گناه یعنی خداحافظ مهدی

دوستان عزیز عرق فراسیون رو برای بارداری و مشکلات زنان امتحان کنید

شاید اگر نظر دوستان رو بخونید امیدوار بشید.

تو مدتی که به دوستان این عرق رو معرفی کردم خیلی از آنها

کیست و فیبروم سینه و تخمدانشون آب شده

کسانی که فقط با قرص و آمپول پریود می شدند مشکلشون حل شده

نامنظمی پریودی و کم و زیاد بودن آن رفع شده

عفونت های شدید رارفع کرده

کسانی که سالیان زیادی( 10 سال-12 سال-6 سال و....) باردار نمی شدند با این عرق شکر خدا باردار شدند

تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان خوب شده

البته به شرطی که این عرق کاملا سنتی باشه و مال عطاری ها نباشه . کارخانه ای و شرکتی نباشه.

لطفا در تل گ رام و یا واتس اپ پیام بدید تا براتون تعدادی از پیام ها رو بفرستم. ۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱