2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلاااخودم بیشتردوست دارم توخونه خودم باشم 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
چرا ناراحت نمیشن؟واسه من ک هرروز یا ی روز درمیون باید برم اگه نرم ناراحت میشن😏

عادتشون دادي،منم اوايل هفته اي ٣ بار ميرفتم خودم كمش كردم حس كردم احترام به شوهرم و خودم كم شده

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

والا من كه زياد نميرم يعني ماهي يه بار شايدم بيشتر چون نق ميزنن كه بچت اذيت ميكنه

لطفا گوسفند نباشيم😑
خدا رحمت کنه پدرتونو عزیزم.

ممنونم.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

ناراحت میشن هر روزم میزنگن ولی حوصله اعصاب خوردی ندارم واسه همین زیاد نمیرم تو خونه خودم تنهام اعصابم راحته

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
عادتشون دادي،منم اوايل هفته اي ٣ بار ميرفتم خودم كمش كردم حس كردم احترام به شوهرم و خودم كم شده

اره دقیقا مال منم اینجوریه زود ب زود میرم. حرمتم کم شده هرچی دوس دارن میگن.اگه نرمم زنگ میزنن ناراحتی میکنن.چجوری کم کنم رفتنمو به نطرت

من ک اصلا نمیرم 

ما هر جمعه بايد بريم اونجا ،الان كه باردارم سختمه چون راحت نيستم خيلي اذيت ميشم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️