2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا هم 🙃🙃من هر بار اهنگاشو گوش میدم .میگم خدایت بیامرزد .و فاتحه میخونم براش

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

مردددد؟

صبح بخیر ایران

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

نمیدونستم بخداخوا رحمتش کنه تیشالا ...راحت شد...ایشالا ازون دنیا برا منم دعا کنه

بابا چرا انقد همه میخوان بمیرن

داد میزنه کی این جنایتو از یاد میبره؟! خونایی که چکیده ما یادمون نمیره! به یاد جاویدنامان میهن💚فرزندان میناب🤍جنوب❤️

مردددد؟

صبح بخیر ایرانی

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نمیخوام بمیرم مشکلم حل شه 😂

ما شانس نداریم میریم جهنم😂

داد میزنه کی این جنایتو از یاد میبره؟! خونایی که چکیده ما یادمون نمیره! به یاد جاویدنامان میهن💚فرزندان میناب🤍جنوب❤️

شانس داشتم گوشیم دست بابام بوددزنگ نمیخورد😑👍🏾

من میخوام بدم دستش میذارم رو حالت هوا پیما😂