2777
2789
عنوان

وسواس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 39 پست
مثلا بین دوستاش اتفاقی نیوفتاده ؟یکی از دوستاش کلا قطعا ارتباط کنه یا خدایی نکرده تعرضی چیزی؟ ابنا م ...

چرا با پسر داییش، چند سال بود دوست بودن یکدفعه دعواشون شد و قهر کردن به خاطر دخالت بزرگترا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میشه اسم دکترش رو بگید و کجا مشاوره می برید ببخشید مزاحمتون میشم من از نگرانی حالم بده

دکتر روان پزشک بردم پیش خانم الهه شیرازی ، من بردم مطب ولی بیمارستان روزبه هم هستش.

مشاور هم تو همون مطب خانم ملک محمدی که ایشونم تو روزبه هم کار میکنه.

ببین خدا شاهد پا به پاش دارم میرم تا رفتاراش رو دونه دونه ترک کنه.

خیلی اذیتم، به جز این دخترم یه دختر یک سال و نیمه هم دارم.

ولی بازم کلی انرژی میزارم تا از سرش دربیاد ، خیلی بد وسواسی

سلام ازش بپرسین چندتا از این علائم رو داره؟؟؟

چند علائم رو داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....

یبوست

تیرگی مدفوع

خشکی بدن و پوست

رنگ تیره پوست(صورت)

ترس

وسواس(وسواس فکری مثلا در انتخاب هرکاری تردید دارد/وسواس عملی مثلا همیشه درحال شستشو)

افسردگی

دیر تصمیم گرفتن

موهای زیاد

باید حداقل دو یا سه علائم داشته باشین که حساب غلبه این مزاج بشه

اینا علائم غلبه سودا ست که باعث یسری بیماریها و مشکلات میشه که یکیش افسردگی و وسواس فکری عملی و....

باید اصلاح مزاج بشه تا مشکل ریشه ای درمان بشه مثلا کسی که افسردگی و وسواس داره با خوندن کتاب و مشاوره و کارای دیگه تاحدی شاید کنترل بشه ولی ریشه ای درمان نمیشه

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

چرا با پسر داییش، چند سال بود دوست بودن یکدفعه دعواشون شد و قهر کردن به خاطر دخالت بزرگترا

منم متاسفانه حال بدم از همین رفتن یهویی دوستم و ترس از دست دادنش شروع شد و الان خداروشکر خیلی بهتر شدم اما یکسال و خوردی طول کشید تا بهتر شم که اونم با خودسازی و یادگیری مهارت و پاسخ به پرسش هام بود من اون موقع 19 سالم بود

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
دکتر روان پزشک بردم پیش خانم الهه شیرازی ، من بردم مطب ولی بیمارستان روزبه هم هستش.مشاور هم تو همون ...

من یکسال و نیم بردم مشاوره بعدش دارو سه ماه خورد سردردای شدید گرفت بردمش بیمارستان طبی کودکان بستری کردن یک هفته ام ارا اسکن هیچی نبود

تمام بیماری ها رو دکتر گیاهی میگه سردیه سردیه متنفرم از این تشخیص های مزخرف

شما در مورد طب سنتی مطالعه داشتین؟ میدونین سردی چه بلایی میتونه سر آدم بیاره؟

من هم مثل شما فکر میکردم و خیلی گارد داشتم تا وقتی چندتا دوره شرکت کردم تازه متوجه شدم چه دنیاییه و من ازش غافل بودم. دوست داشتی میتونیم در موردش صحبت کنیم

تمام بیماری ها رو دکتر گیاهی میگه سردیه سردیه متنفرم از این تشخیص های مزخرف

۴ مزاج داریم ریشه بعضی بیماریها از سردی هست که سردی هم دو نوع اگه سرد و خشک باشه میشه غلبه سودا اگه سرد و مرطوب باشه میشه غلبه بلغم

گرمی هم گرم و خشک میشه غلبه صفرا و گرم و مرطوب میشه غلبه خون

من یکسال و نیم بردم مشاوره بعدش دارو سه ماه خورد سردردای شدید گرفت بردمش بیمارستان طبی کودکان بستری ...

من با نصف قرص ۵۰ اسنترا شروع کردم، گفت دیدی لازم بیشتر کن.

الان فقط یه قرص کامل ۵۰ میخوره.

دکتر گفته بود تا دوز ۲۰۰، یعنی ۴ تا در روز بده ، خداروشکر با همین ۵۰ اوکی شد.

گاهی یادم میره بدم بهش ، ولی اینقدر به خودش تلقین کرده که قرص ارومم کرده، دیگه خدارو شکر گریه نمیکنه، عصبی نمیشه.

عزیزم افسردگی و وسواس و نشخوار فکری از سردی مغز هم هست با سردی معمولی فرق داره شماره حکیم آراسته رو بهت میدم باور کن عالیه در کنار اون داروهای شیمیایی این هم کمک کننده هست باور کن پشیمون نمیشی تا چند دقیقه دیگه بهت میدم باشه؟

راستی حواستون به آسیب ماورایی هم باشه گاهی افسردگیای شدید و افکار خودکشی بخاطر آسیب ماورایی هست که در کنار دارو و مشاوره بهتره راهکارای مثه بخورحضرت مریم و حرز امام علی ع و کارای دیگه انجام بدین