2777
2789
عنوان

یهو غیبش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 28 پست
دلیل حال بده روحیشو بپرسببین چی میگهاگر با نفر دیگه ای رفتهپولهایی که بهش دادی پس بگیر

گفت کار ولی کارش درست شد چون دیدم گوشی دوم داره حسم میگه رفته با کسی دیگه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دلشو زدیرفت سراغ بعدیهییییچ وقت تا این حد به یه نفر خدمات ندید وقتی هنوز چیزی از خودش به شما ارائه ن ...

دلم سوخت فکر کردم راست میگه این اخراش میگفتم ندارم شاید دیده نمیتونه بیشتر بگیره رفت🥲 هیچ کاری واسه من نکرد گفتم شاید پول نداره

بلاکش کنم؟

نه بلاک نکن مثل خودش بی تفاوت باش انلاین شو به کارات برس مثل همیشه عادی باش ، ولی اگه فکر میکنی اگه بلاکس نکنی هی میخوای بری چکش کنی و اینا پس بلاکش کن که ذهنتو درگیر نکنه قشنگم

حالش اوکی نیست ربطی به خوب و بد بودنه تو نداره عزیزم سعی کن پیام نده و اون پیام بده 🎀

اخه یهو دیدم گوشی دوم داره 🥲 پس چرا ما حالمون خوب نبست ولی هوای طرف داریم ولی این اینجور نبود من بازی داد مگه میشه😔

دلم سوخت فکر کردم راست میگه این اخراش میگفتم ندارم شاید دیده نمیتونه بیشتر بگیره رفت🥲 هیچ کاری و ...

درس بگیر

طرف عملا تیغت زد و فلنگو بست

روی اعتماد به نفست کار کن

دلت نسوخته ، بلکه خودت رو کم میبینی که به همچین ادمی پا دادی بیاد تو زندگیت

درسشو بگیر

و دیگه گول نخور

امید بذر هویت ماست 💚🌱
چند روز پیش دیدمش واسه اولین بار دیدم ۲ تا گوشی داره نگو این از قبل با چند نفر بوده من خبر نداشتم😔

غصه نخور من تجربه اشو داشتم

شاید اگه عادی جدا میشدیم خیلی سوگواری میکردم براش و یاد خاطرات خوشمون و کاراش و ... کمرمو خم میکرد اخه نمیدونی چیزی برام کم نمیزاش توجه و بیرون و تفریح و همههه چی

ولی وقتی سمی بازی درآورد و بعد چند روز سروکله اش پیدا شد حال تهوع میگرفتم حتی از اسمشم رو گوشیم

پسر بی ذات و حروم لقمه دستتم عسل کنی بزاری دهنش تخم مرغ ابپز یکی دیگه هوس میکنه

پسر بدردنخور حتی ی لحظه هم براش ناراحتی کنی حرومههه

به نظر من اصلا هیچ پیامی بهش نده و دنبالش هم نرو.اگه از زمان غیب شدنش زیاد گذشته باید بگم آدمی که بدون خدا حافظی و توضیح یهو غیبش می زنه، مشکلش هر چی باشه، حداقل توی مسئولیت پذیری و احترام به طرف مقابل مشکل داره.

اگه خودش بی خبر رفته، خودش باید توضیح بده.
اگه برگشت، اون موقع بذار خودش بگه چرا اینجوری ناپدید شده. در ضمن اصلا آدم قابل اعتمادی نیست این فرد

البته فعلا میگی 2 روزه رفته شاید مشکلی داشته و برمیگرده

فک کن پس بدههههبلاک و تمام بعدشم به همه میگه میخواست تیغم بزنه نمیگه پولای دختره بود

نوشته دوتا گوشی داره

پس داره بهش خیانت میکنه

میدونی من خودم از چیزی ناراحت باشم نیاز دارم چند روز تنها باشم بتونم هضمش کنم

یا کاری انجام بدم

واسه همین گفتم بپرسه

البته من شوهرم میپرسه میگم هیچی نیست

موضوعو نمیگم بهش

چون آدمیم تلافی میکنم

اون اهل تلافی نیست

البته اگر از دست شوهرم عصبانی باشم

همون موقع حسابی دعوا راه میندازم

اخه یهو دیدم گوشی دوم داره 🥲 پس چرا ما حالمون خوب نبست ولی هوای طرف داریم ولی این اینجور نبود من ب ...

دنبال دلیل بیصداقتی و نداشتن مسئولیت عاطفی طرف نباش.

البته این جریان اصلا تقصیر تو نیست. بهتره خودت رو جمع و جور کنی و روی بالا رفتن عزت نفست کار کنی که در مقابل همچین آدمهایی هیچ وقت غصه نخوری

گفت کار ولی کارش درست شد چون دیدم گوشی دوم داره حسم میگه رفته با کسی دیگه

چند روز صبر کن

اصلا بهش پیام نده

بزار خودش توضیح بده

اگر نیومد سمتت

دکمه سیفون بکش

ضمنا

شاید گوشی دوم تازه اومده تو دستش

به غیر از این

اگر اومد سمتت

گوشیهاشو بگرد

اگر نزاشت دکمشو بزن

اخه یهو دیدم گوشی دوم داره 🥲 پس چرا ما حالمون خوب نبست ولی هوای طرف داریم ولی این اینجور نبود من ب ...

یه جمله رو خیلی دوست دارم

واسه کسی که واست ارزش قائل نمیشه فرشه زیره پاشم نباش ✨

همین و میتونم بگم

پناهم ولی نمیدونم چرا این اسمو گذاشتم کاربریم ..

حالت خوب باشه اینقدر شل نباش مغرور باش عزیزم

بالای دو دهه است با شوهرم زندگی میکنم

خیلی هم دوستش دارم

ولی اگر روزی بفهمم دلشو زدم

یا بخواد ازم جدابشه اصلا جلوشو نمیگیر

یاد بگیر خودتو بزرگ بگیر

همیشه باید منتتم بکشه