2777
2789
عنوان

عروسی

126 بازدید | 15 پست

دوتا عروسی پسر داییام دعوتتیم هر دو عروس چهار ،پنح سال کوچکتر از منن حالم ی جوریه ،انگار خواستنی نبودم ،سن ازدواج اینجا پایینه همه هم سنی هام چندین سال سر زندگی شونن همه میدونن من چقد ازدواجی بودم جهازم کامله اصلا خاستگار ندارم 😔هر کار کردم نذر و نیاز فایده نداشت

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین طور ولی خب خودمون رد کردیم دیگه ناراحتی نداره عشقم انشاالله بعدی ها رو دریاب منم اوایل نارا ...

نه اصلا رد نکردم حتی معمولی هم نیومد ،ی چند تا درب داغون بی پول

عزیزم انشالله به حق این شبای عزیز هم شما و هم همهی دخترا به سلامتی ازدواج کنینو به مراد دلتون برسین

ممنونم عزیزم فامیل بزرگ و پرحرفی داریم الان برم عروسی هزارتا تکه میپرونن حالم گرفته میشه اگه مثلا برم آرایشگاه میگن به خودت رسیدی که به چشم بیاید !اگه نرم میگن چشم نداشت حسودیش شد ،افسرده شده هزارتا داستان دارم🥺

اتفاقا اسی برو عروسی اینقدر به خودت برس چششون در بیاد بگن حیف ....کاش این دختر زیباو جذاب عروسم بود

هعی دردم یکی دوتا نیست بیکار شدم پول کفش ندارم ،دندون جلو خرابه خدا کنه نشکنه بیفته ،خواهر از کجا بیارم به خودم برسم

ممنونم عزیزم فامیل بزرگ و پرحرفی داریم الان برم عروسی هزارتا تکه میپرونن حالم گرفته میشه اگه مثلا بر ...

بذار بگن..... برو آرایشگاه بگو میکاپت لایت و دخترونه باشه..چند سالته عزیزم؟؟

کاربری سوم...   
بذار بگن..... برو آرایشگاه بگو میکاپت لایت و دخترونه باشه..چند سالته عزیزم؟؟

۲۶/۷متاسفانه بخاطر اسکار های صورتم ۳۵/۶بهم میخوره😔

۲۶/۷متاسفانه بخاطر اسکار های صورتم ۳۵/۶بهم میخوره😔

پس برو آرایشگاه سنت زیاد نیست که عزیزم.....یا یه کرم حله....برو برات قشنک میکاپ دخترونه بزنه برو لذت ببر به خدا تو متاهلی هم خبری نیست عزیزم.....از زندگی لذت ببر خدا برای همه بهترین تقدیرو در نظر گرفته....بسپرش به خودش....از ته قلب برات آرزوی خوش بختی میکنم عزیزم

کاربری سوم...   
پس برو آرایشگاه سنت زیاد نیست که عزیزم.....یا یه کرم حله....برو برات قشنک میکاپ دخترونه بزنه برو لذت ...

ممنونم عزیزم 🙏 🫂